Acasa InternationalExterne Britanicii vor să lase România fără Prinţul Charles

Britanicii vor să lase România fără Prinţul Charles

scris de M.A.
799 Afisari

Britanicii vor să lase România fără Prinţul Charles. Acesta ocupă primul loc în preferinţele britanicilor ca succesor al Elisabetei a II-a la tronul Marii Britanii.

Britanicii vor să lase România fără Prinţul Charles

Britanicii vor să lase România fără Prinţul Charles (foto: wornthrough.com)

Sondajul îl dezavantajează pe fiul său William, considerat până acum favorit, informează presa britanică, citată de Agerpres.

Potrivit sondajului, realizat de YouGov, popularitatea lui Charles, primul la succesiune, este de circa 44%, faţă de 38% pentru prinţul William, procente care în urmă cu doar 15 zile erau exact pe dos, notează publicaţia britanică. The Sunday Times semnalează că preferinţa supuşilor britanici pentru Charles, 63 de ani, a crescut după apariţiile sale la ceremoniile dedicate Jubileului de diamant – care a marcat 60 de ani de la urcarea pe tron a Reginei. Se pare că un cuvânt hotărâtor în noile preferinţe ale britanicilor l-a avut discursul emoţionant pe care Prinţul Charles l-a pronunţat cu prilejul unui concert în onoarea suveranei britanice. Prinţul Charles şi-a începutul discursul, un omagiu adus mamei sale, cu inedita formulă de adresare ‘Mummy’ (mămico), care a smuls ropote de aplauze din partea mulţimii.

Prinţul Charles al Marii Britanii a sosit miercuri după-amiază într-o vizită privată în România pentru a petrece câteva zile de vacanţă. Luni, va avea întâlniri la Palatul Cotroceni şi Palatul Victoria.

În toamna anului trecut, mai multe publicaţii din România speculau, afirmând că Prinţul Charles, care ar renunţa la tron în favoarea fiului său William, ar putea deveni viitorul rege al României, sub numele Carol al III-lea.

6 comentarii

ciufulici 10-06-2012 - 19:44

Carol al III-lea? Iata o idee excelenta!

ein deutscher 12-06-2012 - 17:36

Subscriu! Numai monarhia ne mai poate salva!

desinul 12-06-2012 - 22:27

Vise domnilor…..!

IMGB 13-06-2012 - 08:23

de ce lasati dobitocii ciufuliti a aibe pareri ?

ein deutscher 13-06-2012 - 15:25

Am uitat, voi sunteti aia care „faceau ordine” in 90 pe la Universitate… Faceti ordine, domnilor, ca numai la asta va pricepeti, si lasati-i pe altii sa GANDEASCA…

Gigel Ultraflanel 14-06-2012 - 10:17

Charles the third?…..\no thank you.!…

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult