Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028 | Cât alcool au băut românii în 2016 | Tabelul onorariilor minime ale avocaţilor | Cum arată Nicole Kidman la 50 de ani (foto)

Ce vrea să facă Donald Trump cu salariul de preşedinte

Scris de :     2017-03-15 01:18

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, are de gând să-şi doneze salariul anual de 400.000 de dolari către o organizaţie de caritate, care urmează să fie aleasă de către jurnaliştii de la Casa Albă. Donaţia ar urma să se facă până la finele anului 2017, transmite BBC News.

Înainte de învestire, miliardarul republican a explicat că nu are nicio pretenţie cu privire la salariul prezidenţial.

Casa Albă a confirmat că preşedintele îşi va dona salariul după mai multe întrebări trimise de publicaţiile din Statele Unite.

”În acest moment, intenţia preşedintelui este de a-şi dona salariul la sfârşitul anului şi vă cere vouă să decideţi unde vor merge aceşti bani”, a declarat purtătorul de cuvânt de la Casa Albă, Sean Spicer.

Donald Trump a susţinut anterior că va primi doar un dolar anual, întrucât este obligat de lege să-şi primească salariul.

Corespondenţii de la Casa Albă nu au decis până în acest moment spre ce organizaţie se vor îndrepta banii. Însă, o parte din jurnalişti au sugerat înfiinţarea unor burse de jurnalism prin Asociaţia Corespondenţilor de la Casa Albă.

Trump nu este primul preşedinte american care alege să-şi doneze salariul anual, acesta alăturându-se unui grup format din Herbert Hoover şi John F. Kennedy.

viewscnt
Alte stiri din: Externe Afisari - 62
Recomandarile Editorilor
Comentarii

decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii