Acasa InternationalExterne Cerşetorii şi prostituatele din România se pregătesc de Jocurile Olimipice din 2012

Cerşetorii şi prostituatele din România se pregătesc de Jocurile Olimipice din 2012

scris de Laurentiu Banches
111 Afisari

Peste 50 de cerşetori români au instalat o tabără în rezervaţia centrală din Park Lane, din Londra, aflată la nici 50 de metri distantă de Marble Arch de unde poliţiştii i-au alungat săptămâna trecută.

Românii din Park Lane, par să fie aduşi de grupări infracţionale din România pentru Jocurile Olimpice, aceştia fiind împărţiţi în grupuri de cerşetori, hoţi de buzunare şi prostituate. Publicaţia britanică London Evening Standard a anunţat luni că, poliţiştii au încercat să îi caute pe cerşetori şi să îi evacueze din zonă.

În noaptea de luni spre marţi, aproximativ 20 de membri ai grupului stăteau pe pături zdrenţăroase şi jucau barbut, în rezervaţia centrală. Peisajul era completat de valize, sticle de bere şi saci erau împrăştiate pe iarba din grădina unor firme şi hoteluri de prestigiu.

Potrivit Mediafax, consiliul Local Westminster a organizat o reuniune a agenţiilor locale, la care au participat şi reprezentanţi ai Foreign Office şi Ambasadei României, repatriind recent 18 persoane în România, primite în autocar după ce au făcut duş şi s-au schimbat. Un consilier local, Nickie Aiken, a declarat că „Poliţia şi Consiliul fac tot ceea ce pot, dar banii contribuabililor sunt cheltuiţi în principal cu făcutul curăţeniei, pentru că nu au toalete”. Tot Aiken a precizat că apropierea Jocurilor Olimpice complică şi mai mult situaţia, acesta fiind de părere că românii care vin sunt înşelaţi că în Londra ar fi locuri de muncă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult