Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

CIA: “O invazie a trupelor ruseşti în Ucraina este foarte posibilă”

Scris de :     2014-03-21 17:49
John Banner, directorul CIA, este de părere că  armata rusă ar putea invada estul Ucrainei în viitorul apropiat, se arată într-un material publicat de The Washington Times.

CIA avertizează asupra unei posibile invazii ruse.

Întrebat dacă există posibilitatea ca Rusia să invadeze cu trupe militare estul Ucrainei, oficialul american a răspuns fără să ezite: “Desigur, că există… Eu cred că doar Putin ştie ce va face Rusia în continuare, în cazul în care a luat deja o decizie finală privind Ucraina”, a spus Banner.

Opiniile şefului CIA sunt împărtăşite şi de  secretarul Consiliului Naţional de Securitate şi Apărare a Ucrainei, Andrei Parubii, transmite şi presa centrală de la Kiev.
Potrivit acestuia, trupele ruseşti pot ataca oricând regiunile Lugansk, Doneţk, Herson şi Odesa.
El a adăugat că autorităţile ucrainene au reuşit până acum să localizeze tendinţele separatiste din sud-estul ţării, încurajate de grupuri de agitatori ruşi.
Oficialul de la Kiev susţine că Ucraina are un plan de rezervă în cazul unui conflict deschis cu Rusia.
“Nu pot furniza detalii suplimentare, dar acest plan a fost elaborat cu minuţiozitate şi, dacă este nevoie, poate fi pus în aplicare foarte rapid. Este vorba nu doar despre evacuare”, a concluzionat Parubii.Alte stiri din: Externe, rss 1asig Afisari - 406
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante