Acasa InternationalExterne Îi îngheaţă sângele în vine. De ce este alertat Medvedev

Îi îngheaţă sângele în vine. De ce este alertat Medvedev

scris de M.A.
462 Afisari

Dmitri Medvedev este în alertă. Îi îngheaţă sângele în vine numai când se gândeşte ce urmează. Şi, nici măcar, nu se gândeşte la extratereştri.

Îi îngheaţă sângele în vine. De ce este alertat Medvedev

Îi îngheaţă sângele în vine. De ce este alertat Dmitri Medvedev

Premierul rus, Dmitri Medvedev, a cerut responsabililor din sistemul energetic naţional să fie în stare de alertă maximă pentru a face faţă unei ierni ce se anunţă foarte friguroasă, transmit agenţiile de presă ruse, preluate de Moldpres. „Iarna este abia la început, marile ninsori urmează să vină, iar prognozele arată că această iarnă va fi una dintre cele mai reci din ultimele decenii: trebuie să fim pregătiţi”, a afirmat Dmitri Medvedev la o şedinţă de guvern.

Şeful executivului rus a cerut „o reacţie imediată în faţa fiecărui caz de întrerupere a furnizării de agent termic”, reamintind că se apropie cele 10 zile de vacanţă pe care ruşii le vor avea în perioada sărbătorilor şi responsabilii din sistemul energetic „trebuie să aibă situaţia sub control 24 de ore din 24”.

Potrivit previziunilor meteo, partea europeană a Rusiei va fi afectată la sfârşitul acestei săptămâni de un val de frig polar, în zona Moscovei temperaturile urmând să coboare sub -20 de grade Celsius.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult