Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Italia: Cutremur cu magnitudinea 4,2 în centrul țării

Scris de :     2017-07-22 13:19

Un cutremur cu magnitudinea de 4,2 s-a produs sâmbătă în centrul Italiei fără a provoca daune materiale sau victime, potrivit unui anunț al Protecției civile citat de AFP.

Cutremurul a fost înregistrat la ora 04:13 (02:13 GMT), iar epicentrul a fost localizat la 3 km de localitatea Campotosto, în provincia L’Aquila (Abruzzo), la 8 km de Amatrice (Lazio) și la o adâncime de 14 km, potrivit datelor Institutului Național de Vulcanologie.

Seismul a fost resimțit de populație, însă nu a provocat pagube materiale sau victime omenești.

Orașul Amatrice a fost afectat la 24 august 2016 de un cutremur cu magnitudinea 6,2 care a condus la moartea a 281 de persoane, la rănirea altor 388 și la prăbușirea a numeroase clădiri.

O serie de cutremure cu magnitudine mare au afectat aceeași zonă a țării și în toamnă, provocând distrugeri importante în patru regiuni centrale, precizează sursa citată.
Alte stiri din: Externe Afisari - 37
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante