Acasa InternationalExterne Kenya. 69 de morţi şi 63 de dispăruţi în atacul din Nairobi

Kenya. 69 de morţi şi 63 de dispăruţi în atacul din Nairobi

scris de M.A.
400 Afisari

Cel puţin 69 de persoane au fost ucise şi alte 63 sunt date dispărute de la începutul atacului comis de un comando islamist asupra centrului comercial Westgate din Nairobi, a anunţat luni Crucea Roşie kenyană, oferind pentru prima dată o estimare a numărului persoanelor dispărute.

Kenya. 69 de morţi şi 63 de dispăruţi în atacul din Nairobi

„Bilanţul la ora 11.22 era de 69 de morţi şi 63 de dispăruţi” semnalaţi la Crucea Roşie, a afirmat aceasta pe Twitter. Un bilanţ precedent anunţa 68 de morţi şi aproape 200 de răniţi, transmite Mediafax. Cei mai mulţi dintre ostaticii luaţi de un comando islamist în centrul comercial Westgate la Nairobi au fost salvaţi, a anunţat duminică seara armata kenyană, precizând că forţele de securitate au reluat controlul asupra celei mai mari părţi a clădirii. Islamiştii shebab ameninţă cu împuşcarea persoanelor reţinute în continuare.

„Cei mai mulţi dintre ostatici au fost salvaţi, iar forţele de securitate au preluat controlul” aproape asupra întregii clădiri, a anunţat armata kenyană într-un mesaj postat pe Twitter.

„Toate eforturile sunt în curs în vederea unei încheieri rapide a afacerii”, a adăugat ea.

După aproximativ 20 de minute de la postarea acestui mesaj pe Twitter, jurnalişti prezenţi într-un post de salvare instalat în apropiere de centrul comercial pentru îngrijirea răniţilor nu au văzut, totuşi, vreun ostatic sosind.

Salvatori prezenţi într-un post avansat de salvare la Westgate au declarat, la rândul lor, că nu au primit vreun ostatic.

Forţele de ordine kenyene au lansat duminică seara un asalt împotriva comandoului, care deţine un număr nedeterminat de persoane ca ostatice, cu scopul de a încerca să pună capăt situaţiei „în cursul nopţii” de duminică spre luni.

65 comentarii

UnUL 23-09-2013 - 15:06

Ăştia sunt islamiştii. Ei trebuie stârpiţi în faşă.

tomi 23-09-2013 - 15:14

Domnule UnUL, mi se pare mie sau urbos digital si huhu au plecat in concediu?
Nu mai zaresc nici o postare a grupei de imbecili legionari, bestii fasciste ale forumului. Cind apar materiale de acest gen nu le place deloc, auzi dom’le, fratii lor islamistii, pita lui Dumnezeu, o bunatate de oameni, ca nici Satana nu ajunge sa-i intreaca si chiar el Diavolul se teme de ei.
Inca un pic amice, inca un pic si va promit ca nu veti mai auzi de urbos, digital si huhu, un pic de rabdare.

Antibasistul 23-09-2013 - 18:18

Sceleratule fascist-extremist jiidan, du-te ba dracului in Iad, cu tot neamul tau hoț si extremist, ptiu!

tomi 23-09-2013 - 18:22

MESAJ SPECIAL LUI HUHU= In ceea ce am pomanit in alta postare acum citeva minute referitor la executarea unui ostatic din India care nu a stiut sa spuna teroristului arab numele mamemei lui Mohamed, uite eu sint domn si-ti spun tie stiind cita admiratie portidementilor islamici:
MAMA LUI MOHAMED= Kurva lui Sata\na, bestia dreacului, jegul de hoit de ciine islamist. Uite ce nume lung si frumos are.

VICTOR 23-09-2013 - 20:27

Fugi dreaqului de imbecil hortist..bestii ordinare ce sunteti ,mars la gunoi degeneratule ..

tomi 23-09-2013 - 15:18

Sa-i vedeti pe tufele astea vestede, urbos, digital, huhu, cum vor aparea de urgent la primul articol unde pot sa loveasca in evrei, unde vor reusi sa-si etaleze talentul lor antisemit fascist si legionar, trei imbecili paranoici cu parinti sifilitici, degenerati mintal.

Antibasistul 23-09-2013 - 18:21

Ba dobitocule a spune adevarul destre diferite popoare NU INSEAMNA A FI antiroman, antirus, antiturc, antievreu/semit…!

Antibasistul 23-09-2013 - 19:40

destre=despre

UnUL 23-09-2013 - 20:07

Deci nu ai de ce să te superi pe dl. Dinu când spune adevărul despre români şi ortodocşi. Sau pe mine, care reiau o postare mai veche:
Situatia e urmatoarea : avem in Romania vreo cateva mii de intelectuali de exceptie care ar face cinste oricarei tari din lume (un procent de minti stralucite net peste media europeana – poate singurul motiv de mandrie!), vreo 2 milioane de oameni care gandesc normal si au si ceva cultura, cam tot atitia pseudo-intelectuali bombastici si cu pretentii (daca o persoana cu facultate trebuie neaparat considerata intelectual, lucru de care ma indoiesc!), vreo 2-3 milioane de oameni fara prea multa scoala dar care mai pastreaza o bruma de bun simt si vreo 10 milioane de cretini, primitivi, mitocani, vulgari si nesimtiti. In plus, unii romani cu un dram de inteligenta isi folosesc mintea ca sa comita infractiuni: Decat sa muncim cinstit mai bine ne ocupam de furturi si escrocherii, incat am speriat intreaga Europa in care am „exportat” infractionalitate. (Sa nu spuneti ca numai tiganii sunt de vina pentru asta! Suntem pe locul I in lume la fraude bancare si clonari de carduri, sau la fraude prin internet – care nu sunt „specialitati” tiganesti!). Suntem pomanagii, așteptam ca cineva (statul, patronul, asistenta sociala, etc.) „să ne dea” ceva, in loc sa punem mana sa câștigam cu sudoarea fruntii. Suntem inculti – din ce in ce mai inculti (pana intr-acolo incat ne vorbim si ne scriem tot mai p r o s t propria limba!) -, primitivi si ușor influentabili la tot soiul de minciuni si de „teorii ale conspiratiei” raspandite de o presa tot mai murdara și mai vanduta unor interese economice sau de partid. Gandim putin sau de loc, vorbim mult si fara rost, suntem convinsi ca le stim pe toate si ca detinem adevarul absolut, votam cu fundul, ne certam intre noi ca chiorii, ne lipseste total acea solidaritate nationala pe care o au alte neamuri (maghiarii, polonezii, evreii, etc.) Suntem intoleranti cu alte popoare, antisemiti sau sovini, talibanici pana la violenta fizica. Da, avem cateva calitati remarcabile, dar ele sunt total inecate intr-un noian de defecte. Sa fiu mandru ca sunt roman? Incerc sa nu fiu rusinat, ceea ce deja e un lucru remarcabil.

urbos 23-09-2013 - 20:39

Dar tu de ce te superi usturoila cand eu sau altii spunem adevarul despre ji dani? Vezi, nu e frumos usturoila, nu e frumos.

UnUL 23-09-2013 - 20:44

„Usturoilă” e tac’tu, Băşinel. Şi unde ai văzut că m-am supărat_ Am spus pur şi simplu nişte adevăruri despre neamul nostru ăsta de rahat.

UnUL 23-09-2013 - 20:47

P.S. Voiam pur şi simplu să înţelegi, Scârboşel (Evident, optimismul meu a fost exagerat, căci pentru a înţelege ai nevoie de creier!) că suntem ultimii care am avea dreptul să ne legăm de defectele altora – reale sau imaginare.

UnUL 23-09-2013 - 20:48

Pardon, „Buboşel” nu „Băşinel”. Adică Scârbos-Bubos-Jegos-Soios-Urduros.

VICTOR 23-09-2013 - 20:48

AAAA…. tu esti imbecilul cult ce se declara Transilvan…!

„ncat am speriat intreaga Europa in care am „exportat” infractionalitate.”

Tot ce va vira serviciile secrete hortiste in troaca voi CREDETI:.cu gura cascata sa nu scapati o picatura

Saraca Europa ,blajina nu stie ce e hotia ..n_ARE LEPRE SI DROGATI INCULTI…saracii ,

Papagalule tu esti ala de pleci in concediu si faci pe cultul ,vizitezi obiective turistice ,vezi oameni amabili ……noi traim de ani bunii si cunoastem si uscaturile lor si nu sunt putine.

„untem pomanagii, așteptam ca cineva (statul, patronul, asistenta sociala, etc.) „să ne dea” ceva, in loc sa punem mana sa câștiga”

NU PROFUNDULE ASA ESTI TU ;POMANAGIU ;HOT ;LICHEA …tu esti ala de dai spaga ,ei spaga ……

.”.Suntem intoleranti cu alte popoare, antisemiti sau sovini, talibanici pana la violenta fizica. ”

Unde ma besleaga ai vazut tu asta ?????

„ne lipseste total acea solidaritate nationala pe care o au alte neamuri (maghiarii, ”

Tu esti inapt combatant !(polonezii, ungurii ) vai de tine .!..Pai la cite experimente a fost supus poporul roman , la cite lovituri date de elitele pòlitice impuse ,elitele intelectuale aservite politicienilor aerieni lovesc si ele …suntem superiori chiar ungurilor si polonezilor :

Ne lipseste solidaritatea nationala datorita astora ca tine si celor amintiti de mine …cu totii voi lucrati constient sau inconstient la distrugerea natiunii romane.!

indivizi de astia ce si-au tras diplome la apelul bocancilor distrug soplidaritatea romanilor.

HORIA, CLOSCA ,CRISAN AVRAM IANCU ,GHEORGHE DOJA ……or fi avut motive intemeiate sa lupte impotriva asuprii maghiare ….aia saraci si-au sacrificat vietiile si n-au pus botul la abureala lor ,sau sacrificat ca tu sa nu mai ai statutul de VITA .Vita pe care il aveau romanii ardeleni in aceea vreme …si vii tu Flaimoc si altii naufragiati ai bunului simt ca tine ,ce va vindeti pt o tinichea ,impotecind viitorul copiilor nostrii sa ne spui ca ,,,,,Suntem diferiti ,rai intoleranti intr-un cuvint irecuperabili si deci n-are rost sa mai dorim unitatea nationala …..

UnUL 23-09-2013 - 20:53

Victoraş, eşti cam tont! Ce treabă au ungurii aici? Nu era vorba despre ei.
Şi nimeni nu neagă că maghiarii i-au asuprit pe români timp de secole. Dar suntem în secolul XXI şi e timpul să nu ne mai cramponăm de trecut. Acum suntem şi unii şi alţii în UE, şi acolo ne e locul (chiar dacă noi românii nu corespundem întru totul criteriilor europene de democraţie, toleranţă, cinste, etc)

UnUL 23-09-2013 - 20:54

P.S. Apropos : Gheoghe Doja era maghiar get-beget.

urbos 23-09-2013 - 21:24

Neamu tau e sigur de rahat usturoila.

UnUL 23-09-2013 - 21:34

Neamul meu e şi al tău, Boulene, şi tu eşti o mostră a tuturor imenselor defecte pe care le enunţam mai sus.

urbos 23-09-2013 - 21:39

N-ai tu legatura cu mine ma vierme ridicol. Tu esti un gunoi, un mancator de cacat, un limbist, o sluga si-un parazit.

UnUL 23-09-2013 - 21:42

E adevărat că nu prea am legătură cu tine. Eu sunt român de vreo 20 de generaţii, ardelean cu sânge albastru şi educaţie nemţească, tu eşti mitic altoit cu ţigan şi cu formaţie balcanică : adică vulgar, mitocan, incult, needucat, întolerant la maximum, etc.

urbos 23-09-2013 - 21:47

Ce-ai ji danopatule cu tiganii, esti rasist? Hehehe, cat de scarbe sinteti ma scarbelor, cu toti mancatorii de cacat care va sustin.
Tu esti un vierme, ai educatie de limbist si de sluga. Locul tau e in teapa si dat focl Apropo, ji danii la furnal.

UnUL 23-09-2013 - 21:52

Nu am nimic cu ţiganii, enunţam doar o realitate, şi anume că jumătate dintre mitici sunt „altoiţi” cu ţigani. Era o constatare, nu un reproş. Reproşuri sunt celelalte.

urbos 23-09-2013 - 22:00

Aberatii usturoila, zvarcoliri de vierme prost. Mult mai aproape de tigani si apucaturile lor sint nomazii, inapoiatii, parazitii, fostii robi, ji danii. Deci ai grija cand faci aprecieri la adresa tiganilor.

Antibasistul 23-09-2013 - 22:14

Cretin basist MINCINOS, nu ai singe albastru, esti prin inaintasii tai, un țaran prost, MAI RAU ESTI O VITA, URMAS A UNOR VITE, romanii din Ardeal sute de ani au avut statutul de VITE!,

tomi 23-09-2013 - 17:54

Domnule UnUL, contina disparitia misterioasa de pe forum ale imbecililor degeneratii mintali, urbos, digital si huhu. Au luat concediu de boala pina apare vre-un material unde pot sa se desfasoare. Aceste articole sint foarte de nedorit, nu este ceva pe placul lor.
In orice caz pina sa apareti URBOS, DIGITAL, HUHU vreau sa va trimit o urare, sa dea Domnul sa crapati asa cum vor crapa acei teroristi din Nairobi, in spacial de gloantele trupelor antiteror israeliene care dau ajutor armatei kenyene.
Tu’va crucea ma-milor voastre de bestii, koorve de legionari descreierati.
MESAJ SPECIAL LUI HUHU= In ceea ce am pomanit in alta postare acum citeva minute referitor la executarea unui ostatic din India care nu a stiut sa spuna teroristului arab numele mamemei lui Mohamed, uite eu sint domn si-ti spun tie stiind cita admiratie portidementilor islamici:
MAMA LUI MOHAMED= Kurva lui Sata\na, bestia dreacului, jegul de hoit de ciine islamist. Uite ce nume lung si frumos are.

urbos 23-09-2013 - 18:05

Unule, vezi c-a aparut Batca si nu te-a certat pentru ca generalizezi si vrei exterminarea unor popoare intregi.

PS ji danii la furnal

UnUL 23-09-2013 - 18:10

Nu e vorba de popoare, Buboşel, eu vorbesc de islamiştii radicali, nu de arabi (popor) sau de musulmani (religie!)

urbos 23-09-2013 - 18:17

Pai vezi? Si eu zic la fel. Si la fel si cu ji danii extremisti care se cred stapani pe un teritoriu furat, cica dat de dumnezeu, care omoara femei si copii, care se cred popor ales, care impusca oamenii pe strazi, care demoleaza casele cetatenilor lor de alta religie, care-si pun plozii sa scrie urari pe obuze etc.

tomi 23-09-2013 - 18:21

urbos, cind ai fost ultimna data sa sugi pi7da ma-tii?. hai mars bestie, executarea!

urbos 23-09-2013 - 18:24

Credeam ji dane, ca esti de acord cu mine, ca si extremistii ji dani trebuie starpiti din fasa, cum zice domnul Unul, dar vad ca te doare ceva. Ce te doare vierme mic?

VICTOR 23-09-2013 - 20:52

Urduros n-are mama, e fructul unui experiment sovietic esuat !

tomi 23-09-2013 - 22:17

Urduros, precum zice domnul VICTOR, ia zi tataie urduros tu mai respiri inca? Pacat.

tomi 23-09-2013 - 18:13

Asta-i culmea, pina apare raspunsul catre imbecilul de urbos, urbos dispare.
Ma bestie degenerata, eu in locul tau asi incepe sa fiu ingrijorat, aceste disparitii dau de gindit, fereasca Sfintul Dumnezeu sa nu se intimple vreo greseala si sa dispari total, adica fizic.
Auzi tataie urbos, o veste buna pentru tine, uite acum aud la noi la stiri ca in Egipt Curtea Suprema Constitutionala si Juridica a scos inafara legii partidul Fratilor Musulmani. Orice acivitate politica sau sociala a lor este contraventie si pedepsita de lege. Statul a blocat toate fondurile lor din banci. Ba fula, de unde-ti mai vin fonduri acum pentru activitatea ta isterica antisemita. Ma tataie urbos, eu zic ca stam in curind de priveghi pentru tine.

urbos 23-09-2013 - 18:22

N-ai tu treaba animal usturoiat cu Dumnezeu. Dumnezeul tau e Satan.

tomi 23-09-2013 - 22:21

Ma bestie tu esti Dumnezeul meu?, uite la paranoicul acum se da si dumnezeul nostru, tu’ti crucea ma-tii de kakat.

urbos 24-09-2013 - 02:36

Injura de steaua voastra de cacat in sase colturi, nu de cruce, ma ji dane ma.

tomi 24-09-2013 - 03:37

Urbos am inteles. Atunci te phut in gura, asa e bine? Iar apoi tot in crucea ma-tii bestie. Auzi, ma-ta tot cu prostitutia se ocupa? Lasa ma pe scroafa sa se ma odihneasca, la 90 de ani o fi obosit sa te intretina jegule.

urbos 24-09-2013 - 03:41

Ji dane spurcat nu te potolesti. Phoote-l in cur pe Moise, dar cu capatana, ca are curu cat galeata de la atata frecus. Apoi baga-ti steaua aia in sase colturi in cur ca sa simti si tu ceva, ca de vazut si auzit n-o sa mai poti.

UnUL 24-09-2013 - 08:31

Buboşel, dacă îţi închipui că nesimţirea, mârlănia şi vulgaritatea sunt calităţi te înşeli amarnic.

tomi 24-09-2013 - 20:34

Lasa UnULe, inca doua postari de astea si pe urbos il loveste damblaua. Miine vom deschide sampania.

urbos 24-09-2013 - 20:49

Vezi ji dane ca te cearta Unul pentru ca vorbesti urat. Ai sa vezi ca fiul de catea te va apostrofa ji dane. Ai sa vezi. Stai asa.

UnUL 24-09-2013 - 22:32

Domnule Tomi, aştept cu nerăbdare.

UnUL 24-09-2013 - 23:03

Bubos, eşti din ce în ce mai scârbos, mai jegos, mai urduros. Mă duc să iau un bilagit, ca să nu vărs.

vitamina Ț 24-09-2013 - 00:52

Taica, uite aci tot chichirezul: vorbulitele lui Mahomed e incalcite si umplute de tot felul de cacareze ce au adaugat mai apoi vizirii si califii, deci omul mai tamp trebuie sa asculte la un traducator de-i zice imam, carele face tot raul, el indeamna si intarata. Daca captusesti imamul gata cu haramul, asta e.

tomi 24-09-2013 - 01:58

Pai ce-ai vrea @vitamina, daca 80 % din arabi sint analfabeti cine dreac sa le citesca din coran. Imamul, el un pic mai citit mai cu voie mai fara o intoarce cu textul cum vrea el. Hai pina aici ar fi bine, dar de unde se coace buba? Cind imamul este vizitat de baietii in negru, ale zecilor de organizatii teroriste islamice si „sfintul slujitor” al moscheii primeste un carnetel cu traducerea coranului in limba hamas, limba jihad islamic. limba hizbulah, limba fratilor musulmani, si asa turma de enoriasi musulmani incep sa invete poezia cu capra cu 72 de fecioare, cu alba ca shaidul, cu ghici cine omoara mai multi evrei sau crestini. Pai cam asa cu islamul asta, mare mindrie sa faci atentate si masacre. Pacat ca nu ai vazut, la noi apar des la televizor „mame eroine” care zic cu mindrie ca vor naste cit mai multi copii sa devina shaizi. E nostima ideea unei mame care inca inainte de a naste sarpele deja il face criminal.

vitamina Ț 24-09-2013 - 02:19

a, deci merge treaba pe la ei? atunci sa crape!

IngerAlbastru 24-09-2013 - 02:25

Ei invata pe de rost koranul de mic copil, nu le citeste nimeni nimic!!! Sint analfabeti 100% dar din auzite canta ce aud de la altii, nu conteaza ce vrajesc ca tot se potriveste la vre-un capitol … ca-i mare cartea!!!
Insa imamii dau versiuni cum vor ei la toate cuvintele din acea carte sa fie impotriva femeilor si libertatii.

vitamina Ț 24-09-2013 - 03:24

bag de seama ca imamii aia sunt zduncinati rau.
dar n-are niste ocne p-acolo sa-i odihneasca o vreme?

Adi 24-09-2013 - 21:05

Vezi ca avem si romani musulmani meglo-romani in Grecia si mai putini in Turcia . Daca jignesti islamul vezi ca jignesti si pe romanii musulmani….Mor de ris! Ai probleme cu propaganda, Tomi!

tomi 24-09-2013 - 21:18

Adi, etc,etc,etc, vad ca te-ai stabili se pare la un nume, este bine, stim cu cine vorbim si altele…
Ma tataie Adi, inca nu ai invatat ca musulmanii si islamul nu au nimic una cu alta? La noi in tara traiesc 1,5 milioane de arabi musulmani si au aceleasi drepturi cu noi, acelelasi buletin de identitate, cetatenie israeliana, locuri de munca la fel ca la toata lumea. Cu islamul, si in special cel extremist incepe cintarea cea mare, deci cam cum ar fi cu cei in negru din Iran, vezi cu ei avem noi probleme, ei care vor sa bage cu forta islamul ca religie unica,(in primul rind ca nu este religie ceva care indeamna la crima, singe, barbarie). ei nu recunosc crestinismul, iudaismul si budhismul, vor sa ocupe toata lumea si sa subjuge omenirea in interesele lor.
De fapt ma obosesti Adi, ia o carte si citeste, ce m-am facut profesor de religii?

UnUL 25-09-2013 - 13:40

Adi, cum spuneam, a fi musulman e una – şi nu e nimic rău în asta -, a fi islamist extremist şi terorist e cu totul altceva. Nu confunda borcanele !

urbos 24-09-2013 - 02:44

Sa nu uitam ca iubitul lui Mahomed era Moise, i-o tragea in cur cum il vedea. Moise se satisfacea si cu toiagul lui noduros atunci cand Mahomed pleca la lupta.

vitamina Ț 24-09-2013 - 03:19

a, asa deci? atunci sa crapi si tu!

jan dinu 24-09-2013 - 03:28

Iata zice-un sol de pashe,
Urbos vine sus pe munte
El ce vede tot shi stie,
Pune dreagoste pe fruntie
Mohamed shi cu Moise,
Fura pushi peaceasi luntre
Dara urbos bou shi fara minte
Uita cele trei milenii intre tinte
She si daca Moise zashe
De trei mii de ani in pashe
Pina she al urbos frate,
Vine Mohamed din iade
Cu turbatii araboi
Tocmai din Asia d-apoi
Iata ca urbos e-n toi
D-o kakare cu gunoi,
Nu-i destiept el nataraul
Dar in schimb e tantalaul.
JD-USA

urbos 24-09-2013 - 03:37

Nu fi imbecil, retardatul ala de Moise a plimbat o turma de handicapati 40 de ani in cerc prin desert ca sa-l traverseze. Atata il ducea capu. Iti dai seama ca poponarul asta nu se impiedica el de cateva mii de ani in asteptarea unei poole ca lumea, lunga si indoita, ca de toiag se cam saturase, fie vorba intre noi.

vitamina Ț 24-09-2013 - 03:54

esti bou.
meri in cacat baiete!

urbos 24-09-2013 - 04:04

De ce nu-ti spui tu pe nume ji danel? Ti-e rusine? Cred si eu.

UnUL 24-09-2013 - 08:33

Nu, Buboşel, retardaţii şi handicapaţi nu sunt ăia de s-au „plimbat” cu Moise ; sunt ăia ce tine.

jan dinu 24-09-2013 - 03:39

– :)))) super original …!
JD-USA (original )

tomi 24-09-2013 - 20:58

Felicitari nea JAN, esti mare, mi-a placut poezia, ai plasat-o la locul si momentul potrivit. Am auzit ca urbos a fost internat la Urgente dupa ce ti-a citit poezia, cu junghiuri puternice la inima.

vitamina Ț 24-09-2013 - 03:53

nota unsprezece cu coronita (din 10 posibile, ca la scoala) domn Dinu!

UnUL 24-09-2013 - 08:37

A propos de Mohamed şi Moise, să vă spun un banc:
Un musulman habotnic moare și ajunge în Rai. Este extrem de excitat – o viață întreagă așteptase să-l întâlneasca pe Mahomed!… La poarta raiului dă peste un tip cu barbă. Plin de emoție și înfrigurare, omul nostru îl intreabă:
– Mahomed?
– Nu, fiule, eu sunt Sfântul Petru. Mahomed e mai sus, îi răspunse bărbosul, arătând către o scară care ducea spre un nor superior.
Habotnicul începe să urce cu greu scara. În fine, întâlnește un alt individ cu barbă și i se adresează plin de speranță:
– Mahomed?
– Nu, eu sunt Moise. Mahomed e mai sus.
Habotnicul urcă sprinten mai departe, în ciuda urcușului abrupt, plin de euforia revelării faptului că reprezentantul evreilor se află la un nivel inferior față de Profet… Ajunge la următorul nor și-l intreaba respectuos pe bărbosul pe care îl întâlnște acolo :
– Mahomed?
– Nu, eu sunt Cristos. Mahomed e mai sus.
În ciuda efortului depus, fața i se luminează – dându-și seama că tocmai are dovada clară a superiorității islamului față de creștinism… Habotnicul se târăște mai departe, cu ultimele puteri, și ajunge la ultimul nor, adresându-i-se individului (tot cu barbă, dar mult mai impunător) din fața sa:
– Mahomed?
– Nu, fiule, eu sunt Dumnezeu! Dar tu arăți cam extenuat, dorești o cafea?
– Dacă se poate, vă mulțumesc din suflet.
Trăgându-și un pic sufletul, habotnicul continuă:
– Sincer sa fiu, trecând peste faptul ca m-așteptam să vă prezentați drept Allah, n-aș fi putut bănui vreodată că n-o să-l întâlnesc pe Mahomed aici.
Dumnezeu îl linistește imediat, spunându-i:
– Dar Mahomed este aici, chiar la același nivel cu mine!
După care se-ntoarce bătând scurt din palme:
– Mahomed – repede, două cafele!

jan dinu 24-09-2013 - 10:01

Deci ..servitorul Domnului Dumnezeu…-:))))
JD-USA

tomi 24-09-2013 - 20:55

Eu prefer sa cred ca servitul cafelei de slujnicul pagin Mohamed este mult mai potrivit in iad ca sula a lui Skaraotzki. Vedeti voi baieti, noi israelienii, nu prea ne temem ca scriitorul Salman Rushdie cu controversatul roman Versetele satanice. Pina astazi nu pricep teama acestui om,daca venea in Israel era liber sa se plimbe unde voia, era si om cu onoare si in siguranta maxima,
Pai eu il bag in fizda masii zilnic de trei ori si pe allah si pe mohasmed, dea Domnul sa vie primul arab sa ma contrazica, zau ca astept momentul. Pai ma fratilor, daca ati umplut tarile europene cu ciuma islamica, acu sa va fie frica, asa ca cel care baga sarpele in casa si nu mai poate misca de frica. HUHULE tu ce faci ma cu coranul ala al tau, fi bun si imprumuta-mi editura aceea, sti chiar mi s-a terminat hirtia higienica si am nevoie da niste hirtie, zii ma huhule, hirtia este de buna calitate, suje bine?

urbos 24-09-2013 - 21:00

Ji dane scabros, normal ca tu poti sa injuri la Allah si la Mahomed in Ji dania matale, ca si iranianul putea sa injure de homalaul ala de Moise in Iranul lui. Injura ji dane de Moise sau striga Allah Akbar si-ai sa vezi in ce se transforma mizeria aia de stat numit Izdraiel.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult