Acasa InternationalExterne Medvedev: Ei au pregătit un asemenea scenariu şi pentru noi

Medvedev: Ei au pregătit un asemenea scenariu şi pentru noi

scris de Z.V.
153 Afisari

Şeful statului rus spune că revoluţiile din ţările arabe pot determina dezmembrarea statelor şi venirea la putere a extremiştilor religioşi.

Medvedev stie, dar nu spune cine e in spatele revoltelor din lumea araba

foto: Rador

Preşedintele Rusiei, Dmitri Medvedev şi Bortnikov, directorul FSB, s-au întâlnit pe 22 februarie la şedinţa Consiliului Naţional Antiterorist ce a avut loc la Vladikavkaz. Preşedintele rus a comentat, cu această ocazie, evenimentele din Libia şi din alte ţări din Orientul Mijlociu.

„Uitaţi-vă la situaţia creată în Orientul Mijlociu şi în lumea arabă. Se poate întâmpla orice. E posibil să se dezintegreze state mari, foarte complexe. Evenimentele pot aduce fanatici la putere, (…) ceea ce ar însemna răspândirea extremismului în lume”.

Dmitri Medvedev a adăugat, potrivit Rador, că „ei au pregătit un asemenea scenariu şi pentru noi, iar acum, cu atât mai mult, vor încerca să-l pună în aplicare. În orice caz un astfel de scenariu nu ţine la noi”.


Preşedintele rus nu a precizat la cine s-a referit când a folosit cuvântul „ei”.


23 comentarii

Morkova Vesela 23-02-2011 - 14:09

Maduvedev se refera la ideea parsiva de democratie.

Pai nu este evident ca dansul trebuie sa fie cu mult mai egal decat Stiopa de pe strada, care nici nu are o cravata si nu stie cum sa dea interviuri.

Stiinta crede ca 1 = 1 si ca exista numai o egalitate.

Dar stinnta milenara a regilor, presedintilor si imparatilor a dovedit ca turma omeneasca traieste degeaba daca nu are un scop clar si explicat corespunzator de un om ales de insusi Dumnezeu sau un consiliu central, o adunare a batranilor, sau niste boieri nestoinici.

Striviti in picioare celularele si taiati firele carte internet si totul se rezolva.

Morkova Vesela 23-02-2011 - 14:16

Sa vedem ce va zice si domnul Putin despre aceste fapte revoltatoare. Prin venirea la presedentie a domnului Putin va asigura o rotatie corespunzatoare a cadrelor, si deci democratia nu va fi inabusita de niste dictatori ordinari.

Europeanuul 23-02-2011 - 20:10

Da, Medvedev are motive sa fie trist. Asociatia gazierilor (in stilul Opecului) incepe sa se destrame.

http://www.nytimes.com/2009/12/10/business/energy-environment/10gas.html

Paul din Ohio 24-02-2011 - 03:01

Nu numai atat Europeanule. Rusia are vechi legaturi KGBiste cu Gadafi. Se crede ca mercenari din Rusia si alte tari rusofone (ca Ucraina) ar fi printre ucigasii de la Tripoli:
http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/2011/02/23/libya-kill-them-all-raves-madman-colonel-gaddafi-86908-22942881/

Romeo2110 24-02-2011 - 08:37

Un asemenea scenariu este pregatit si pentru China, care in realitate este un stat multinational.

Nu degeaba guvernul chinez a cenzurat toate stirile de pe internet referitoare la Egipt in timpul recentelor revolte.

Deci toata lumea trebuie sa se inchine molohului iudeo-masonic mondial care se numeste globalism; prin convingere sau prin RAZBOI.

Bumerang 24-02-2011 - 16:19

Ma Romea, tu daca faci febra, sa zicem, tot globalismul e de vina???

Romeo2110 24-02-2011 - 08:48

Globalizarea a avansat fara probleme in tarile slabe, care care nu s-au putut apara politic-economic sau militar impotriva politicii de globalizare, inceputa in perioada moderna – aprox 1789.

Rusia si China au armament nuclear. Aducerea lor in rand cu „lumea buna” se va face in urma celui de-al treilea razboi mondial.

Daca pentru organizatorii din umbra ai revolutiei bolsevice (domiciliati in cartierele bogate din New York) nu au contat 20 de morti sa fiti siguri ca nu vor conta nici alte cateva sute de milioane.

Instalarea mult-asteptatului mesia pamantesc mondial este mai importanta decat 5 miliarde de victime umane.

ValVerde 24-02-2011 - 08:57

Cred ca esti mult mai competent la copy/paste psalmi din Biblie decit la analiza politicii mondiale

Romeo2110 24-02-2011 - 09:46

ValVerde, problema libertatii este o problema a tuturor,

Biblia se incheie cu Apocalipsa, in care se arata explicit faptul ca istoria umanitatii se va inchea o dictatura care va intrece in tiranie tot ce axistat in istorie: va fi cea mai crunta teroare din toate timpurile si toate locurile.

Istoria lumii din ultimii 400 de ani este o succesiune de agresiuni la adresa libertatii omului facuta fie cu metode „democrate” fie prin crima si teroare.

In ideologiei globaliste, sta o TEOLOGIE, o invatatura mesianica. Revolutia franceza, revolutia bolsevica s-au prezentat ca mesianisme care isi propuneau sa lupte impotriva raului din lume. In spatele idealului afisat oficial, si in spatele caruia se milioane si zeci de milioane de oameni, se ascundea idealul impunerii unui dictator mondial cu pretentii de mesia.

Astazi suntem mai aproape ca oricand de realizarea acestui deziderat. Numai ca trebuie sa mai moara cateva sute de milioane de oameni sau cateva miliarde ca urmare a celui de-al treilea razboi mondial.

ValVerde 24-02-2011 - 16:12

Dar ce te faci daca Biblia ta nu are dreptate?
Ti-a trecut prin minte ca tot ce scrie acolo s-ar putea sa aiba tot atita greutate cit „Legendele Olimpului” sau „Fetita cu chibritul”??

Daca vezi lucrurile din punctul asta de vedere, tot esafodajul pe care il construiesti se darima precum Somorra si Gomorra din legendele tale.

PS Daca miscarile respective s-au prezentat ca „mesianice”, e pentru ca sa aiba priza la idioti.

urbos 24-02-2011 - 16:21

Asta da dovada de „cultura” si de prostie. Sa compari miturile grecesti cu „fetita cu chibrituri”.
Undeva ai dreptate dobitocule, ca se poate face o paralela intre toate miturile, fie biblice fie grecesti sau altele, fiind vorba de simbolistica, de adevarul lucrurilor care nu pot fi exprimate altfel.
Cat de prost si necitit esti nene. Tu vorbesti dupa ureche asa, dupa ce-ai aflat si tu din gura-n gura.

Romeo2110 24-02-2011 - 17:52

Domnu ValVerde: in Faptele Apostolilor, Mantuitorul promite refacerea statului Israel. In anul 70 statul evreu e distrus de Titus, in 1917/1948 are loc reinfintarea sa.

Problema este totusi alta: de peste 400 de ani are loc o ‘reeducare’ a omului european: omul european devine mai ticalos, mai desfigurat sufleteste. Raul din lume creste; lumea devine mai salbatica mai instabila.
Secolul XX a intrecut in razboiae si crime tot ce a existat inainte. Orb sa fii si sa nu vezi implinirea profetiilor Apocalipsei.

Denali 24-02-2011 - 18:10

Dle Romeo , Biblia se refera la Israelul : SPIRIRTUAL nu cel fizic…

ce se va reface , va fi biserica ,religia , SPIRITUALA compuse de orice individ si individa cere CREDE si urmeaza PRIN FAPTE , indemnurile ,exemplul si invataturile , lui Isus Cristos…

un crestin 24-02-2011 - 21:00

Denali,
Romeo are dreptate in ce priveste refacerea statului Israel – fizic.

Trebuie sa accepti si sa stai cu ochii pe Israel si sa -i citesti cartile sfinte. Sa accepti ca Israel si mai ales Ierusalimul este un fel de buric al pamantului in care se arunca zarurile pentru soarta intregii omeniri. Nu la New York sau Moscova, Roma sau Atena…

Israelul si Ierusalimul spiritual, da, acolo ne incadram si noi…

ValVerde 24-02-2011 - 16:24

Sa-ti dau niste exemple de tari care au luptat si au reusit sa reziste „globalizarii”

Coreea de Nord
Somalia
Burundi
Zimbabwe

Cuba a incercat, dar nu poate tine pasul…au telefoane celulare !!!

Sint convins ca mai sint si altele.
Ghici ce au tarile astea in comun.

paraipan 26-02-2011 - 08:06

In comun zici? Ie vai de k.ooru’ lor!

pathfinder 24-02-2011 - 09:17

Pai are si de ce sa se teama individul.
Federatia Rusa actuala include o gramada de republici/teritorii care orbiteaza mai mult sau mai putin in jurul conducerii centrale de la Moscova. Nu mai zic ca multe din entitatile constituente au tendinte secesioniste din ce in ce mai puternice.

hamham 24-02-2011 - 12:14

In Rusia nu este pericol pentru ca 60% din populatie are o alcolemie permanenta peste limita legala si nu poate desfasura activitati ca in Egipt unde aia au muncit la revolutien 3 saptamani

georgewww 24-02-2011 - 16:50

Ei au pregătit un asemenea scenariu şi pentru noi… adica Ei=iiluminati- masoni care se ocupa numai cu fitile gen ” divide et impera” de sute de ani ,curvari, molestatori de copii si care fac sacrificii umane pentru seful lor Lucifer si care „pregatesc lumea -a se citi dezastre combinate „… adica aceea care vor mai ramne in picioare… pentru NWO si noul guvern mondial … visul de aur al masonilor.. . vorba lui nenea Paul Warburg 1950
” Vom avea guvern mondial prin forta sau consens”… sa vezi atunci cipare…
pentru cei care nu stiu deja din 2010 Vericip a lansat Positive ID care pe langa datele continute de cardul de sanatate va putea fi utilizat ca ca card de salariu si toate tranzatiile se vor face PRIN ACEST CIP !

georgewww 24-02-2011 - 17:01

continuare
Pai sa vedem ce le spune IISUS HISTOS in Evanghelia dupa Ioan Cap5

39. Cercetaţi Scripturile, că socotiţi că în ele aveţi viaţă veşnică. Şi acelea sunt care mărturisesc despre Mine.
43.Eu am venit în numele Tatălui Meu şi voi nu Mă primiţi; dacă va veni altul în numele său, pe acela îl veţi primi.
sau Apocalipsa Sf Ioan cap13

13: 16-17. Si pe toti, pe cei mici si pe cei mari, si pe cei bogati si pe cei saraci, si pe cei liberi si pe robi ii face sa-si puna semn pe mana lor cea dreapta sau pe frunte, incat nimeni sa nu poata cumpara sau vinde, fara numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numarul numelui fiarei.

jan dinu 25-02-2011 - 06:06

EU ashi face un scenariu numai shi numai pentru
rusoaice . Le-ashi invita in America shi dupa aptitudini
in urma unor cursuri de antrenament pot fi repartizate
la „familii bune ” pentru „asistentza”in casa . Daca
dupa citeva contacte ramin gravide statul american
sa le declare – mame eroine – ca prin ele rasa alba americana
nu mai e pe cale de …extintie . NU d’alta dar mexicancele
maresc ” sheptelul ” cu asha rapiditate incit au speriat tot ..
westul salbatic … Ar fi bine shi pentru rushi ,decit sa le vada
pe-ale lor la Turci &arabi stind in harem la mababi !
Asha s-ar desfiintza shi KGB -ul unde Paulica iL are montat in
subconstient shi apare uneori ca „sechel ” din latent !
JD-USA

gogu 13-03-2011 - 04:15

Numai pentru licurici nu este un astfel de scenariu, deoarece acesta implodeaza singur, nefiind nevoie de cheltuieli, logistica si forte umane suplimentare. Sa vedem ce face licuriciul daca japonezii isi retrag toti banii pe care i-a imprumutat sau investit pe teritoriul lui ! Si ce va face licuriciul daca nimeni dintre cei mari nu mai investesc pe teritoriul lui. Si ce va mai face el daca arabii astia nu vor asculta comenzile si nu vor mai livra petrol gratis licuriciului…(sau la preturi modice). Si sa mai vedem cum va ramine in picioare despotismul monarhic in Arabia Saudita, care executa la trap ce-i cere licuriciul….. Si mai pot insira curiozitati inainte de a spune ca statele artificiale au disparul si vor disparea mereu in istorie. Numai nationale sau cu un pivot national puternic vor dainui.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS