Acasa InternationalExterne Premierul Rusiei: Occidentul se amestecă în afacerile interne ale Ucrainei

Premierul Rusiei: Occidentul se amestecă în afacerile interne ale Ucrainei

scris de M.A.
238 Afisari

Premierul Federaţiei Ruse, Dmitri Medvedev, este de părere că Occidentul să amestecă în afacerile interne ale Ucrainei, transmite agenţia de presă Unian.

Premierul Rusiei: Occidentul se amestecă în afacerile interne ale Ucrainei

Premierul Rusiei: Occidentul se amestecă în afacerile interne ale Ucrainei

„De toate aceste probleme trebuie să se ocupe conducerea din Ucraina şi societatea ucraineană, nu străinii, şi nu Rusia. Celelalte state ar trebui să se comporte într-un mod corect” – a declarat Medvedev, după ce a fost întrebat de un jurnalist ce preţ este dispusă Rusia să plătească pentru a împiedica integrarea europeană a Ucrainei, în contextul în care în această ţară au loc proteste pro-europene, transmite RADOR.

Dmitri Medvedev a subliniat că Rusia monitorizează foarte atent ceea ce se întâmplă în Ucraina, însă a atras atenţia că reprezentanţii altor state, chiar şi miniştrii străini care vizitează Ucraina, nu negociază cu guvernul sau cu opoziţia, ci merg în mijlocul evenimentelor politice şi participă la proteste, care, în opinia sa, sunt în contradicţie cu regulile de organizare a întrunirilor. „Oare cum s-ar simţi partenerii germani în cazul în care ministrul de externe rus ar merge la o întrunire desfăşurată contrar regulilor germane? Nu cred că ar considera acest lucru drept un gest prietenos” – a menţionat Dmitri Medvedev. Premierul rus a făcut această declaraţie în contextul în care miercuri ministrul german de externe, Guido Westerwelle, s-a aflat în mijlocul protestatarilor pro-europeni din Piaţa Independenţei din Kiev.

2 comentarii

UnUL 06-12-2013 - 17:37

Bine că Rusia nu se amestecă !!!???

Grama Ticu 06-12-2013 - 22:44

Rusia nu se amesteca, nu s-a amestecat niciodată, ci doar a dictat.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult