Acasa InternationalExterne Reconstituire. Cum arăta atentatorul sinucigaş din Bulgaria

Reconstituire. Cum arăta atentatorul sinucigaş din Bulgaria

scris de M.A.
170 Afisari

Un tânăr alb, cu ochi albaştri, păr şaten închis şi frunte înaltă – este descrierea atentatorului sinucigaş din Bulgaria. Poliţia a făcut o reconstituire digitală.

Reconstituire. Cum arăta atentatorul sinucigaş din Bulgaria

Reconstituire. Cum arăta atentatorul sinucigaş din Bulgaria

Poliţia bulgară a difuzat miercuri o imagine cu faţa reconstituită a presupusului autor al atentatului sinucigaş de la Burgas, în care şi-au pierdut viaţa cinci turişti israelieni, şoferul bulgar al autocarului şi autorul kamikaze ”Faţa autorului kamikaze de pe aeroportul din Burgas a fost reconstituită cu ajutorul tehnologiilor moderne şi pe baza datelor disponibile”, a anunţat Ministerul bulgar de Interne, potrivit Agerpres.

Ministerul ”le-a cerut cetăţenilor” să-i comunice ”orice informaţie legată de bărbatul din fotografie”. Anchetatorii au găsit resturi provenite de la capul şi picioarele autorului kamikaze după explozia unei bombe pe 18 iulie în faţa unui autocar care urma să transporte turişti israelieni de la aeroportul din în staţiunea balneară Sunny Beach.

Anchetatorii dispun de amprente digitale şi genetice ale presupusului kamikaze, dar ele nu figurează în nici o bază de date ale serviciilor secrete din lume.

Atentatul, în care au fost rănite alte peste 30 de persoane, este imputat de către Israel Iranului ca fiind cel care l-a comandat, ceea ce Teheranul a negat cu vehemenţă, şi mişcării şiite libaneze Hezbollah ca executant.

2 comentarii

Ciu Huhu 01-08-2012 - 18:00

Asta din reconstituire are fata de evreu cu ochii ”albastrii”.

Romeo2110 02-08-2012 - 11:05

>Anchetatorii dispun de amprente digitale şi genetice ale presupusului
>kamikaze, dar ele nu figurează în nici o bază de date ale serviciilor secrete
>din lume.

Prietenii CETATENI romani ai lui Patapievici sunt pe punctul sa demonstreze pe baza ADN ului de acum 800 de ani ca basarabii au fost „cumani”, iar fratii de peste mari si tari nu-i pot identifica grupul etnic din care provine, avand la dispozitie cele mai performante baze de date.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult