Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România | Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK

Sondaj în Marea Britanie: Populaţia vrea ieşirea din UE

Scris de : N.L.     2012-11-09 11:50

Aproape jumătate dintre britanici au spus că ar vota pentru ieşirea ţării din Uniunea Europeană (UE) în cazul unul eventual subiect pe această temă.

Britanici vor iesirea din Uniunea Europeana (foto:leftfootforward.org)

Peste 49% dintre britanicii care au răspuns la sondajul institutului YouGov, au declarat că ar opta pentru ieşirea ţării din UE, 28% s-au arătat pentru rămânerea în blocul comunitar, iar 17% sunt indecişi. Un sondaj similar a fost realizat şi în Germania, acesta arătând că 57% dintre cei intervievaţi sunt favorabili rămânerii în UE, 25% s-ar pronunţa pentru părăsirea Uniunii, iar 9% se declară nedecişi. În Franţa doar 43% dintre cei care au răspuns la sondaj sunt pentru rămânerea în UE, 32% împotrivă şi 10% indecişi.

Potrivit Agerpres, în ceea ce priveşte perspectivele europene, locuitorii tuturor celor trei ţări sunt în majoritate pesimişti: francezii în proporţie de 66%, britanicii de 65%, germanii de 54%. Datele acestor sondaje sunt incluse în cel mai recent barometru EuroTrack, realizat de YouGov în Marea Britanie, Germania, Franţa, Danemarca, Suedia, Finlanda şi Norvegia, în perioada 19-28 octombrie.
Alte stiri din: Externe Afisari - 198
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante