Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Recomandări pentru reducerea expunerii la radiaţiile electromagnetice | Apple a lansat noile modele iPhone 11 (video) | Numerele de telefon la care poţi suna să-ţi recuperezi maşina ridicată în Bucureşti | Praful radioactiv de la Cernobîl este încă o problemă serioasă | Pentagonul aduce drone militare MQ-9 Reaper în România

Ultimele momente de viaţă ale canotorului român ucis la Londra (video)

Scris de :     2019-01-03 12:33

Ucis cu bestialitate în Londra, Tudor Simionov şi-a petrecut ultimele clipe de viaţă în mijlocul a nouă indivizi, care l-au înjunghiat în piept, în faţa clădirii Mayfair. Daily Mail a publicat un clip video cu ultimele secvenţe ale incidentului, în care Tudor se luptă din răsputeri cu agresorii.
Tudor Simionov era canotor şi plecase în Anglia pentru o viaţă mai bună. În jurul orei locale 5:30 (7:30 în România), un grup de indivizi au vrut să intre fără invinaţii la o petrecere privată exclusivistă. Tudor, paznic la petrecerea respectivă, a făcut tot ce a depins de el pentru a-i opri pe indivizii respectivi. Totul s-a terminat tragic, după ce Tudor a fost înjunghiat.

Un suspect a fost reţinut de poliţia locală, după decesul lui Tudor Simionov. Rămâne de văzut cum se va termina ancheta autorităţilor locale.
Alte stiri din: Externe Afisari - 474
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante