Acasa Magazin Eurovision şi teoria conspiraţiei: Sabotaj la Mandinga? VIDEO

Eurovision şi teoria conspiraţiei: Sabotaj la Mandinga? VIDEO

scris de Laurentiu Banches
2.566 Afisari

Teoria conspiraţiei: Sabotaj la Mandinga? Organizatorii Eurovision de la Baku şi-au recunoscut vina pentru problemele tehnice apărute în timpul piesei Zaleilah cântată de Mandinga în prima semifinală a competiţiei.

Eurovision - Sabotaj la Mandinga- Teoria conspiratiei si casca

Eurovision - Sabotaj la Mandinga- Teoria conspiratiei si casca

Din fericire pentru România şi pentru Mandinga, deşi după primele acorduri ale piesei Zaleilah, monitorizarea din cască, în care Elena, solista formaţiei, auzea atât vocile colegilor cât şi negativul piesei a dispărut integral, reprezentanta noastră a reuşit să se califice cu brio în finala care va vea loc sâmbătă la Crystal Hall din Baku. Potrivit unui comunicat al TVR, imediat după terminarea piesei, organizatorii şi-au recunoscut vina pentru aceste probleme tehnice care au forţat-o pe le Elena să cânte întreaga piesă doar pe întoarcerea sunetului din sală.

Totodată, responsabilii tehnici ai competiţiei au asigurat-o pe Elena că asemenea probleme nu se vor mai repeta la finală şi că regretă incidentul, sperând că acesta nu va da naştere unei teorii a conspiraţiei. Vocala Mandinga a declarat potrivit comunicatului că “a fost foarte dificil să cânt fără să aud nimic” şi că se bucură că această problemă nu a compromis şansele României de a câştiga concursul Eurovision 2012.

Astfel , trupa care reprezintă Romania la Eurovision Song Contest, în Azerbaidjan, este pregătită să facă din nou spectacol la sfârşitul acestei săptămâni şi să aducă un loc bun ţării noastre, în finala care va începe de la ora 22 şi care va fi transmisa de TVR. Cele mai bune performanţe ale României la acest concurs au fost de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006).

2 comentarii

ValVerde 23-05-2012 - 16:24

Bulaaaa !!! Bula !!!…..
So pe ei ca ne fura occidentu’ talentele…

Adriana 23-05-2012 - 22:12

Oameni buni , este adevarat ca i-a cazut casca din ureche, insa vocea aceea tremuranda tot de la casca era? haideti sa fim seriosi, noi romanii suntem furati peste tot si sabotati 🙂 …avem o conceptie ….

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult