Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Bucureştiul devine centrul vieţii masonice mondiale

Scris de :     2014-05-12 07:07

În perioada 14-18 mai 2014 va avea loc a XIII-a Conferinţă Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare. Cea mai mare reuniune masonică organizată vreodată în Europa Centrală de Est şi de Sud-Est va avea loc în România. Evenimentul este găzduit de Marea Lojă Naţională din România.

Romania va fi gazda Conferinţri Mondiale a Loji Masonice Regulare

La eveniment vor participa delegaţii din Europa, America de Nord şi de Sud, Asia şi Africa. România a primit dreptul de a organiza acest eveniment în anul 2011, în Columbia, atunci când a câştigat în faţa Rusiei.

Lucrările Conferinţei Mondiale a Marilor Loji se vor defăşura la Palatul Parlamentului şi la Hotel Phoenicia din Bucureşti. Deschidera oficială a celei de-a XIII-a Conferinţă Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare va avea loc miercuri, 14 mai 2014, la Palatul Parlamentului. Sesiunile de lucru vor avea loc la Hotel Phoenicia. Participanţii vor avea ocazia să viziteze şi diverse obiective turistice.

Joi seara, masonii o vor putea aplauda pe Iana Salenko, prim-balerină a Baletului de Stat din Berlin, care este invitata specială a spectacolului La Sylphide din data de 15 mai, fiind penultima reprezentaţie a acestui titlu în stagiunea actuală a Operei Naţionale Bucureşti.

În data de 17 mai 2014, Marele Maestru Radu Bălănescu va preda funcţia de Preşedinte Executiv al Conferinţei Mondiale Marelui Maestru din California. Radu Bălănescu consideră că prin organizarea la Bucureşti a Conferinţei Mondiale a Marilor Loji perceperea Masoneriei Române de către Societatea Civilă va căptă o dimensiune superioară celei pe care o avea până acum.

Vezi aici programul complet si temele de discutie la Conferinţă Mondială a Marilor Loji Masonice Regulare
Alte stiri din: Ezoterism, rss 1asig Afisari - 1,252
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste