Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Goran Bregovic cântă la București, la festivalul "Baro Foro" | Viagra naturală. Cinci alimente cu efecte afrodisiace | Războiul bate la uşă. Rusia încearcă să obțină controlul asupra gurilor Dunării | Rusia îşi testează noile avioane de luptă pe gruparea navală NATO care vine la Constanţa | CUTREMURUL din 1977. Cum s-a auzit seismul de acum 38 de ani

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania?

Scris de :     2014-01-21 17:40

O informație capabilă să bulverseze toate informațiile care le aveam în materie de previziuni și științe oculte a fost furnizată de o persoană care a fost implicată în cazul lui Adrian Iovan, din 2005, când a omorât un bărbat pe care l-a găsit noaptea în casă.

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania? ezoterism

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Cazul crimei din Primăverii a fost celebru la momentul respectiv, aducând și o premieră în justiția din România. Pilotul Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan la acel moment, a ucis prin împușcare un bărbat pe care l-a surprins în casă noaptea. Speculațiile vorbeau la acel moment despre faptul că bărbatul, Bogdan Iancu, era amantul Iovaniței. Avocații au pledat în cadrul procesului pentru nevinovăție, bazată pe legitimă apărare. Pilotul a fost achitat, dar la scurt timp după proces cei doi soți au divorțat.

Avocata Mariana Ștefan susține că lucrurile au avut și o componentă ezoterică. “Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Vărzaru Simona (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan – Crima din Primăverii – dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce, dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe pagina de Facebook avocata Mariana Ştefan.

Pilotul Adrian Iovan a murit, luni, într-un accident de avion, după o aterizare forțată în munți. Din cele 7 persoane aflate la bord, doar Iovan și o studentă la drept au murit.
Alte stiri din: Ezoterism Afisari - 5,557
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Cod Galben de ninsori și viscol. Vezi zonele afectate Citeste
stiri nationale sport
stiri interesante stiinta
stiri mondene
stiri bizare
interesant
auto