Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Un bilanț triumfalist al unei instituții compromise | Cum funcţionează sutienul inteligent | 662 de imitatori ai lui Charlie Chaplin (foto) | Poșta Română: cărți poștale personalizate direct de pe telefon | Armata britanică trimite Typhoon-ul în România

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania?

Scris de :     2014-01-21 17:40

O informație capabilă să bulverseze toate informațiile care le aveam în materie de previziuni și științe oculte a fost furnizată de o persoană care a fost implicată în cazul lui Adrian Iovan, din 2005, când a omorât un bărbat pe care l-a găsit noaptea în casă.

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania? ezoterism

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Cazul crimei din Primăverii a fost celebru la momentul respectiv, aducând și o premieră în justiția din România. Pilotul Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan la acel moment, a ucis prin împușcare un bărbat pe care l-a surprins în casă noaptea. Speculațiile vorbeau la acel moment despre faptul că bărbatul, Bogdan Iancu, era amantul Iovaniței. Avocații au pledat în cadrul procesului pentru nevinovăție, bazată pe legitimă apărare. Pilotul a fost achitat, dar la scurt timp după proces cei doi soți au divorțat.

Avocata Mariana Ștefan susține că lucrurile au avut și o componentă ezoterică. “Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Vărzaru Simona (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan – Crima din Primăverii – dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce, dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe pagina de Facebook avocata Mariana Ştefan.

Pilotul Adrian Iovan a murit, luni, într-un accident de avion, după o aterizare forțată în munți. Din cele 7 persoane aflate la bord, doar Iovan și o studentă la drept au murit.
Alte stiri din: Ezoterism Afisari - 5,576
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii