Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Cum arată Claudia Cardinale la 80 de ani | Ce se întâmplă în creierul omului în primele cinci minute după moarte | Există o forţă misterioasă în Univers | Când începe ANUL NOU CHINEZESC. Ce zodie va avea buzunare pline! | Creierul îţi poate dezvălui care îţi sunt prietenii

Moartea lui Adrian Iovan, prevestită de Urania?

Scris de :     2014-01-21 17:40

O informație capabilă să bulverseze toate informațiile care le aveam în materie de previziuni și științe oculte a fost furnizată de o persoană care a fost implicată în cazul lui Adrian Iovan, din 2005, când a omorât un bărbat pe care l-a găsit noaptea în casă.

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Urania a prevestit moartea lui Adrian Iovan

Cazul crimei din Primăverii a fost celebru la momentul respectiv, aducând și o premieră în justiția din România. Pilotul Adrian Iovan, soțul Romaniței Iovan la acel moment, a ucis prin împușcare un bărbat pe care l-a surprins în casă noaptea. Speculațiile vorbeau la acel moment despre faptul că bărbatul, Bogdan Iancu, era amantul Iovaniței. Avocații au pledat în cadrul procesului pentru nevinovăție, bazată pe legitimă apărare. Pilotul a fost achitat, dar la scurt timp după proces cei doi soți au divorțat.

Avocata Mariana Ștefan susține că lucrurile au avut și o componentă ezoterică. “Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Vărzaru Simona (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan – Crima din Primăverii – dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce, dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe pagina de Facebook avocata Mariana Ştefan.

Pilotul Adrian Iovan a murit, luni, într-un accident de avion, după o aterizare forțată în munți. Din cele 7 persoane aflate la bord, doar Iovan și o studentă la drept au murit.
Alte stiri din: Ezoterism Afisari - 5,593
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante