Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Adrian Ţuţu stârneşte scandal în lumea rapperilor-VIDEO.Ombladon nu a fost impresionat

Scris de :     2011-04-26 13:13

Ombladon nu a fost impresionat de prestatia lui Adrian Tutu, concurentul care a castigat concursul Romanii au talent. 

Adrian-Tutu-Romanii-au-talent-Finala

Adrian Tutu starneste scandal in lumea rapperilor

Cu toate ca Adrian Tutu a reusit sa cucereasca un numar impresionant de romani cu melodiile sale hip-hop si mesajul sincer si limpede, componentul trupei Parazitii este foarte vehement in ceea ce-l priveste:

Mi se pare ca nu are nicio treaba cu rap-ul, face niste versuri imputite care nu-mi spun nimic“, a declarat rapperul pentru ziarul Ring.

Ombladon a avut alt preferat in concursul Romanii au talent. Este vorba despre Cosmin Agache, pustiul de 14 ani care face beatbox ca nimeni altul:”Acel pusti este foarte tare. Are doar 14 ani si este foarte talentat. Ii prevad un viitor mare”, a spus Ombladon.In asentimentul hip-hoper-ului este si Guess Who, care crede ca micutul Cosmin ar  fi meritat sa castige finala:”Este fascinant ala micu’, mai ales ca, din cate stiu, nu a facut o pregatire intensa inainte de acest concurs“, crede Guess Who.
Alte stiri din: Life Afisari - 9,981
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante