Acasa MagazinLife Află cine a fost eliminat de la MasterChef în ediţia de 1 mai (Video)

Află cine a fost eliminat de la MasterChef în ediţia de 1 mai (Video)

scris de Laurentiu Banches
954 Afisari

Doi membri ai echipei albastre au părăsit competiţia MasterChef de la ProTV după ce au dezamăgit membrii juriului la proba sub presiune.

Aurelia Faur si Dorin Mandache au fost eliminati de la MasterChef

La ediţia de 1 mai a emisiunii „MasterChef”, echipa albastră condusă de Sissoko a pierdut proba de la cantina săracilor, unde cele două echipe au avut de servit nu mai puţin de 400 de persoane. La cantina săracilor timp de patru ore cât au avut la dispoziţie, concurenţii au trebuit să gătească ciorbă ţărănească de văcuţă, ostropel de pui cu piure de cartofi şi plăcintă cu mere (echipa albastră) si ciorbă de salată verde cu afumătură, tochitură de porc cu mămăligă şi plăcintă cu brânză şi stafide (echipa roşie). Stresul şi-a spus cuvântul şi faptul că Sissoko a fost mai blând cu echipa sa, decât liderul echipei roşii Bogdan Alexandrescu, a făcut ca echipa albastra care avea cu un membru mai mult să fie nevoită să înfrunte proba sub presiune.

La proba sub presiune,  bucătarul canadian Henrik Sebok le-a arătat concurenţilor din echipa albastră cum se găteşte preparatul „Surf & Turf”, pe care aceştia l-au avut de pregătit pentru proba sub presiune. „Surf & Turf” este o mâncare din carne de căprioară cu carne de homar.La final emisiunii din 1 mai, dupa ce juraţii şi invitatul acestora au gustat din preparatele concurenţilor, au curs şi comentariile usturătoare.

Nimeni nu a reuşit să atingă nivelul farfuriei pregătite de Chef Henrik Sebok, cu toate acestea primele trei farfurii care si-au indeplinit cât de cât misiunea au fost desemnate cele create de Izaura, Mimi si Andreea. La polul opus, Sissoko, Dorin, Alexandru, Aurelia şi Mehrzad au fost cei care au prezentat cele mai dezamăgitoare farfurii. Decizia juriului şi a lui Chef Henrik Sebok a fost ca Aurelia Faur şi Dorin Mandache să lase şorţurile şi să îşi ia „la revedere” de la ceilalţi colegi şi de la platoul “MasterChef”.

m.c. 1.5.2012 -p5 de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult