Acasa MagazinLife Băsescu îşi doreşte să devină bunic

Băsescu îşi doreşte să devină bunic

scris de Laurentiu Banches
128 Afisari

Traian Băsescu a recunoscut de faţă cu mai mulţi copii români din Chicago că îşi doreşte foarte mult să aibe un nepoţel.

Basescu vrea un nepotel (foto: captura Rtv)

Sâmbătă, după ce a asistat la o slujbă religioasă la Arhiepiscopia Ortodoxă Română de la Chicago, Traiana Băsescu şi-a făcut poze cu câţiva copii ai comunităţii româneşti de la Chicago, recunoscând în faţa acestora că tânjeşte la rândul său după un nepoţel. Potrivit Agerpres, şeful statului român a oferit cu această ocazie Arhiepiscopiei Ortodoxe Române de la Chicago o icoană cu  Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena, care sunt sărbătoriţi pe 21 mai.

Printre cei care au dorit să vorbească cu preşedintele Traian Băsescu la această vizită de la biserică s-a aflat şi o tânără care l-a rugat să îi ofere un autograf pe o fotografie făcută cu câteva zile înainte ca el să câştige primul mandat la Cotroceni. După vizita de la Arhiepiscopia Ortodoxă Română,  Băsescu şi ministrul Afacerilor Externe, Andrei Marga, au participat la o întrevedere cu comunitatea de români de la Chicago.

2 comentarii

mircea 21-05-2012 - 07:33

ia uite ditamai omul nu stie cum sa fie bunic,nu ai avut timp sa te ocupi de educata cer doua odrasle,tu ai umblat dupa alte …… ti-ai irosit vremea acum a trcut asa ca o sa mai astepti nitel…….mai in colo dupa destitire ca sa ai timp cu reeducarea ?????

leonarda 24-05-2012 - 20:37

Bsescu nu trebuie sa aiba urmasi !

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult