Acasa MagazinLife Cadou de 1 milion de lire sterline – Află ce i-a luat Angelina lui Brad

Cadou de 1 milion de lire sterline – Află ce i-a luat Angelina lui Brad

scris de Laurentiu Banches
123 Afisari

Angelina Jolie a plătit 1 milion de lire sterline pentru un elicopter şi un pachet de lecţii de zbor proaspătului logodnic, Brad Pitt.

Angelina i-a cumparat un elicopter lui Brad (foto: vinul.ro)

Potrivit tabloidului britanic the Sun, cei doi şi-au amenajat cu mai mult timp în urmă un loc special de aterizare pentru elicoptere la Chateau Miraval, domeniul lor din sudul Franţei, astfel că achiziţionarea elicopterului a venit natural. Cel mai probabil noul mijloc de transport va fi folosit de cei doi pentru a se deplasa în oraşele din apropiere, îndeosebi  la Cannes.

Deşi Brad Pitt deţine deja brevetul pentru pilotaj, acesta va lua câteva lecţii suplimentare de pilotaj a aparatului de zbor, înainte de a îşi plimba cei 6 copii ( 3 adoptaţi – Maddox, Pax, Zahara şi 3 biologici – Shiloh şi gemenii Knox şi Vivienne ) cu noul elicopter.

În aceste zile se pare că s-a rezolvat şi conflictul dintre cuplul „Brangelina” şi fosta soţiei a lui Brad, Jennifer Aniston, care le-a trimis celor doi un buchet de flori în valoare de 800 de dolari pentru cu ocazia logodnei. La rândul său Brad Pitt, i-a mulţumit fostei protagoniste din serialul „Friends”, Jennifer Aniston, trimiţându-i acesteia o cutie conţinând câteva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult