Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Cătălin Botezatu: Sex cu o minoră de 14 ani

Scris de : L.B.     2012-04-19 13:26

Creatorul de modă a fost reclamat la Parchet pentru că a afirmat că a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 14 ani în cadrul emisiunii „Te pui cu blondele”

Catalin Botezatu (foto: papayblog.com)

Federaţia Organizaţilor Neguvernamentale pentru Copil (FONPC) l-a reclamat pe Cătălin Botezatu la  Ministerul Public şi Direcţia de Protecţie a Copilului, întrucât potrivit legislaţiei, întreţinerea de relaţii sexuale cu o minoră cu vârsta mai mică de 15 ani este o infracţiune. Totodată, potrivit Mediafax, FONPC a reclamat Antena 1 la CNA pentru că permis difuzarea materialului în ediţia din 18 aprilie a emisiunii „Te pui cu blondele”, considerând că promovează comportamente care contravin legii, în cazul de faţă sexul cu o minoră.

Confesiunea lui Cătălin Botezatu a venit ca răspuns la o întrebare pe care una din blonde i-a adresat-o la emisiunea realizată de Dan Negru. Creatorul de modă a anunţat totuşi că nu a ştiut iniţial câţi ani are fata şi a aflată vârsta ei adevărata când a mers să o ia de la şcoala cu maşina. FONPC este o organizaţie înfiinţată în 1997, care reuneşte aproximativ 100 de ONG-uri care activeaza în folosul copiilor şi al comunităţii.
Alte stiri din: Life Afisari - 692
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante