Acasa MagazinLife Cătălin Crişan a fost rănit într-un accident rutier pe DN1

Cătălin Crişan a fost rănit într-un accident rutier pe DN1

scris de Laurentiu Banches
80 Afisari

Cântăreţul Cătălin Crişan a suferit un traumatism abdominal după ce a fost implicat într-un accident rutier, la ieşirea din Ploieşti, în dimineaţa zile de miercuri.

Catalin Crisan (foto: feminis.ro)

Conform unor surse din Politia Prahova citate de Mediafax, accidentul a avut loc în zona Movila Vulpii. Cătălin Criţan se deplasa dinspre Brasov spre Bucureşti, el nefiind vinovat de producerea accidentului. Acesta ar fi fost provocat de şoferul unui autoturism care staţiona pe partea dreaptă a sensului de mers Braşov – Ploieşti, care a plecat de pe loc fără să se asigure şi s-a ciocnit cu maşina condusă regulamentar de Cătălin Crişan.

În maşina alături de cântăreţ se afla şi soţia acestuia, ambii fiind transportaţi cu o ambulanţă la Spitalul din Ploieşi şi se află în acest moment în afara oricărui pericol. Purtătorul de cuvânt IPJ Prahova, Daniel Radu a declarat pentru rtv.net că “cele două maşini s-au lovit şi au rezultat pagube materiale”, dar că “din accident nu au rezultat victime”.

Cântăreţul Cătălin Crişan, acum în vârstă de 44 de ani, a debutat în 1987 şi a scos 8 albume în perioada 1996-2008. Între 2004-2008 a fost consilier local al primăriei sectorului 4, direcția Cultura.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult