Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Cosmin Agache, surpriza finalei Romanii au talent-VIDEO

Scris de :     2011-04-25 23:11

Cosmin Agache a fost una din marile surprize din finala “Romanii au talent”. Baiatul s-a prezentat pe scena insotit de dansatorul Robo, cu a sa trupa DFC, si a executat un numar uluitor de beatbox.

Cosmin Agache, surpriza finalei Romanii au talent

Cosmin Agache, surpriza finalei Romanii au talent

Sunt super impresionat de tine, esti unul din favoritii mei. Cred ca ai facut o alegere super inteleapta. Sunai ca o masina, nu ca un om, atat de bine faci ceea ce faci. Esti fantastic copile, bravo!”, i-a spus Mihai Petre.

Esti inepuizabil, mereu gasesti sunete socant de noi! Cu tine nu mi-ar mai trebui trupa, as face economii in turnee!”, a glumit Andra, care a adaugat: “Cred ca mama ta e foarte mandra de tine!”.

“Vreau sa-ti multumesc pentru ca prezenta trupei DFC aici pe scena e ca un cadou pentru mine”, a tinut sa-I spuna Andi Moisescu. “Iar tu esti… the man!”.
Alte stiri din: Life Afisari - 11,485
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante