Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

EUROVISION 2013 Moldova: Aliona Moon, ce păţeşte când se dezbracă VIDEO

Scris de : L.M.     2013-05-15 15:45     4 comentarii

EUROVISION 2013: Aliona Moon, reprezentanta R Moldova, care s-a calificat în finala de sâmbata, acuză dureri de spate când se dezbracă de rochie.

EUROVISION 2013 Moldova: Aliona Moon, ce păţeşte când se dezbracă VIDEO life

EUROVISION 2013 Moldova - Aliona Moon, ce păţeşte când se dezbracă

Presa a fost interesată de greutatea rochiei pe care o poartă pe scenă. “Rochia mea este foarte grea, nu am cântărit-o, dar cu siguranţă pot să zic că atunci când o dezbrac mă doare tare spatele. Avantajul este că nu trebuie să merg la sala de forţă”, a explicat Aliona Moon.

Reprezentanta R Moldova la EUROVISION 2013, Aliona Moon, a declarat că sunt multe ţări care merită sa câştige acest concurs, dar nu va divulga ce favoriţi are până nu vor evolua toţi artiştii din finală. Declaraţiile au fost făcute, în cadrul unei conferinţe de presă cu participarea celor 10 din 16 concurenţi care s-au calificat în finala, după prima semifinală. R. Moldova va evolua în prima parte a finalei EUROVISION 2013 din 18 mai.

La semifinala din 14 mai, reprezentanta R. Moldova s-a calificat printre cei 10 finalişti selectaţi în marea finală a concursului EUROVISION 2013, de la Malmö, Suedia.
Alte stiri din: Life Afisari - 3,317
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. Am vazut si auzit aseara prestatia d-soarei Aliona Moon Munteanu, dupa mine , neavizat in domeniu, a fost o INCANTARE atat dpdv .vocal cat si ca text !
    Iar prezentarea scenica a fost la nivelul regiilor lui Jean Michelle Jarre , din care am vazut cateva .

    A fost ceva …NEC PLUS ULTRA !

  2. Ce bine, adica reprezentantii Romaniei canta in engleza la eurovizion, iar fratii din Republica Moldova interpreteaza in limba lui Eminescu. Bravo, fratilor de peste Prut! ps: ungurii pe limba lor s-au calificat primii (pe o piesa de o,ooo forinti!) in a doua semifinala! TVR trebuie, ca organizatori, sa selecteze si sa promoveze LIMBA ROMANA. Mai important decat o clasificare, poate, intre primii 3.

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Codul portocaliu de ploi de luni după-amiază până marţi Citeste