Acasa MagazinLife Filipine: Lady Gaga te aruncă „în ghearele lui Satan”

Filipine: Lady Gaga te aruncă „în ghearele lui Satan”

scris de Laurentiu Banches
229 Afisari

În publicul concertului pe care Lady Gaga îl va susţine luni, în capitala statului Filipine, Manilla, se vor afla mai mulţi inspectori pentru supravegherea decenţei.

Lady Gaga te arunca "in ghearele lui Satan" (foto:judiciaryreport.com)

Inspectorii pentru decenţă vor fi trimişi la concertul de luni de autorităţile din cartierul Pasay din Manilla, unde se află sala de spectacole unde va cânta Lady Gaga, în scopul de a veghea la respectarea legii care interzice „doctrinele imorale, publicaţiile şi afişările obscene, precum şi spectacolele indecente”. Potrivit declaraţiei secretarului primarului districtului Pasay prezentate de Agerpres, autorităţiile municipale „au format două echipe care vor fi atente la ceea ce se întâmplă la concert”, care vor trebuie a doua zi să prezinte un raport.

În funcţie de acest raport, se va hotărâ dacă în capitala statului Filipine, cunoscut pentru populaţia foarte religioasă, va mai avea loc şi concertul de marţi, 22 mai. Legea din Filipine pedepseşte cu până la 6 ani de închisoare pe oricine este considerat vinovat că s-a dedat sau a participat la „spectacole indecente”.

După ce arhiepiscopul Filipinelor, Ramon Arguelles, a cerut populaţiei să boicoteze cele două concerte ale cântăreţei, astfel că în Manilla, duminică, aproximativ 500 de creştini fundamentalişti au protestat cu lumânări aprinse în faţa sălii de concerte. În pofida acestor „avertizări”, biletele pentru ambele concerte ale artistei au fost vândute, astfel nu mai puţin de 40.000 de fani „riscă să cadă în ghearele lui Satan”, conform declaraţiei arhiepiscopului.

2 comentarii

coco 21-05-2012 - 22:58

AR FI TIMPUL SA NE TREZIM SI NOI…ACESTE PSEUDOVEDETE DEMONICE DAUNEAZA GRAV TINERETULUI.. AR TREBUI CENZURATE ..SI SA CANTE PENTRU FMI..EBBA BASE , CA TOT VOR EI DROGURI LA LIBER

ValVerde 21-05-2012 - 23:30

Nu cumpara biletul la spectacol sau ia si tu o luminare si protesteaza pe trotuar

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult