Acasa MagazinLife Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg s-a căsătorit

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg s-a căsătorit

scris de Laurentiu Banches
262 Afisari

Tânărul patron Mark Zuckerberg, acum în vârstă de 28 de ani şi-a anunţat sâmbătă căsătoria pe Facebook cu Priscilla Chan.

Mark Zuckerberg si Priscilla Chan s-au casatorit (foto:siliconrepublic.com)

Cel mai important eveniment din istoria vieţii personale a fondatorului reţelei sociale Facebook, Mark Zuckerberg, a fost anunţat pe site-ul creat de acesta prin adăugarea pe 19 mai 2012 a unei fotografii pe pagina de Facebook a fondatorului, prezentându-l pe el cu mireasa Priscilla. Priscilla Chan este cu un an mai mică decât soţul ei, fiind proaspăt absolventă de medicină.

Cei 100 de prieteni şi membri ai famililor celor doi nu aveau habar că vor asista la o nună când au fost chemaţi la casa lui Mark Zuckerberg din Palo Alto, crezând că urmează să asiste la o petrecere pentru a celebra absolvirea facultăţii de medicină de către Priscilla şi lansarea Facebook pe bursă. Surprinzător poate părea pentru mulţi faptul că Mark a venit la acest eveniment îmbrăcat elegant, în costum negru şi cravată, fiind ştiută preferinţa sa pentru haine mai simple.

Acest eveniment vine la doar o zi după listarea Facebook pe bursă, care însă s-a terminat vineri cu o decepţie. Potrivit Agerpres, preţul unei acţiuni neînregistrând decât un progres slab de 0,61% pentru a avea la finalul şedinţei valoarea de 38,23 de dolari, cu 23 de cenţi mai mult decât cursul de listare, ceea ce reprezintă totuşi valoarea maximă stabilită de cea mai mare reţea socială din lume şi evaluează firma la 104 miliarde de dolari. Facebook a pus pe piaţă 421 de milioane de acţiuni, aceasta fiind cea mai mare ofertă publică iniţială (IPO) realizată vreodată de o companie din sectorul IT şi Internet.

9 comentarii

BULA 20-05-2012 - 17:21

Adica acest Zuckerberg nu s-a insurat cu o evreica si copiii lui nu vor fi socotiti evreiasi ? O sa-l dea afara din comunitate si ii retrag si finantarea.

urbos 20-05-2012 - 18:11

Un lucru e cert, daca m-ar chema Zuckerberg, m-as decapita singur cu cutitu.
Unde oi mai fi vazut asta?

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-05-2012 - 20:26

Uite ce este mai PULENBERG, nu va fi nevoie sa prestezi singur, peste asa ceva exista oameni preceputzi, dar nimeni nu te-ar putea …decapita ! Esti orisicum ACEFAL si a ploi.ESTI ! DIXIT !

ValVerde 20-05-2012 - 20:53

Urbos Zuckerberg !!!

Suna bine !

tomi 20-05-2012 - 22:11

Auzi,cind era turnator la securitate nea urbos se semna cu pseudonimul BLUMBERG, aici tot ca dovada a iubirii lui pentru evrei,incerca sa compromita si in acest mod pe cei mai nacajiti din popoarele lumii, izgoniti pe 2000 de ani de pe paminturile lor. Acum in decurs de cam 10 zile am primit de la fosti colegi datele celor doi nemernici care se dau mai sfinti ca sfintii,digital dadea rapoartele zilnice la securitate semnindu-se =SALVO= iar urbos mai putin activ ca digital venea la raport o data pe saptamina,se semna cu =BLUMBERG=. Desi lumea vine sa-i condamne pe fostii ofiteri de securitate care mare parte erau adevarati patrioti si cu studii superioare,categoria de turnatori ca digital, se zice ca era foarte zelos si urbos erau priviti ca niste gunoaie,nici nu primeau salutul securistilor in schimb ei cind treceau pe coloare nu incetau cu ” sa traiti tovarasu,respectele mele”. Am fosti colegi care-i cunosteau peronal si nu odata au fost chiar scuipati in loc de salut. Primeau o data le luna un bon de nesscafe AMIGO de 100 grame ce puteau s-o scoata de la depozitele partidului.Canalii da acest gen inca nu mi-a fost dat sa vad.
tomi

tomi 20-05-2012 - 21:54

Daca eu asi fi ruda de rangul zece cu tine urbos ma aruncam in cap de pe zidul plingerii.
tomi

digital 20-05-2012 - 21:59

aruncă-te mă,și fără să fii rudă,nici o pagubă!
și fă dreq acordul între verbe!

- - प्रिंस Parpanghel Carpathian LORD 20-05-2012 - 22:00

Tomi prietene drag, bovis mioriticusasta daca se naste de 1000 de ori din nou, nu va avea talentul harul si inteligenta tanarului Zucherberg, si asta macina in primitivismul lor pe acesti …GAY-FEST ! Pe ac. teapa este si prof. de matematica bula!

tomi 20-05-2012 - 22:42

Stimate prietene Carpathi imi face placere mereu cind te aud si imi dai un sentiment bun ca nu sint singur.
Urbos si digital tablagii cu cariera militara ratata,umbre ale fostilor legionari scuipa singe din plaminii lor plini de tuberculoza cind vad ca evreii sint cu 1000 de ani in fata tuturor,cele mai mari succese in stiinta,tehnica,cultura,finante le au evreii,cred ca tuberculoza lor ii va termina in curind,nu mai pot rezista la atitea umilinte.Din anumite motive nu pot sa-ti spun in ce sector lucrez ca inginer proiectant insa la salarul de intre 17.000 si 19.000 de sekeli cred ca intelegi ca nu lucrez orisice, salar comparativ astazi cu echivalentul in RONI unu la unu. In citi ani crezi ca obtin salarul acesta nea urbos si cucurigu debilu? Ieri ma intreaba idiotul de urbos ca daca mi-am amanetat masina cind am cumparat noul meu laptop LENOVO.La noi costa cam echivalentul salarului meu pe doua – trei zile.Masina marca PEUGEOT 308 automata ce am cumparat-o in ianuarie 2011 m-a costat 134.000 sekeli,si se stie ca la noi taxele la autotutrisme sint enorme.Deci masinuta mea este cam 10 salarii lunare,in cite luni poate sa-si cumpere urboos si digital cu toate furturile lor din buzunare prin autobuze macar o dacie veche?
Deci pe scurt ce au dovedit cei doi dementi este ca unde si ce le doare mai mult,nivelul nostru de trai eu zic decent si mizeria neagra in care se zbat ei.Este normal ca nu vom ajunge in veci la numitor comun cu ei,ramine ca solutie varianta cu eliminarea lor.
tomi

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult