Acasa MagazinLife J.R. ( Larry Hagman) din serialul Dallas a murit de cancer

J.R. ( Larry Hagman) din serialul Dallas a murit de cancer

scris de L.M.
255 Afisari

Larry Hagman, care a interpretat celebrul personaj J.R. Ewing din serialul de mare succes ‘Dallas’, a murit vineri la vârsta de 81 de ani, după o lungă luptă cu boala, informează sâmbătă Reuters, AP şi AFP.

Larry Hagman

Larry Hagman

Potrivit publicaţiei Dallas Morning News, care citează un comunicat din partea familiei, Larry Hagman a încetat din viaţă într-un spital din Dallas în urma complicaţiilor în lupta cu cancerul la gât. El a suferit de cancer la ficat şi ciroză în anii 1990 după zeci de ani de consum de alcool.  Mama lui Hagman a fost actriţa Maria Martin, iar el a devenit cunoscut în 1965 după ce a jucat în ‘I Dream of Jeannie’, un sitcom de televiziune foarte popular în care a interpretat rolul maiorului Anthony Nelson, un astronaut care descoperă un duh frumos într-o sticlă.
Serialul Dallas, care a avut premiera la canalul de televiziune CBS în 1978, l-a făcut pe Larry Hagman un superstar, producţia devenind în scurt timp unul dintre cele mai vizionate programe din toate timpurile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult