Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Jennifer Lopez donează 1 milion de dolari pentru reconstrucția insulei Puerto Rico

Scris de :     2017-09-25 08:18

Cântăreața americană de origine portoricană Jennifer López a anunțat duminică la New York că donează 1 milion de dolari organizațiilor implicate în reconstrucția insulei Puerto Rico, devastată de uraganul Maria, relatează agențiile EFE și AFP.

Jennifer Lopez, care l-a însoțit pe guvernatorul orașului New York în lansarea unei campanii de strângere de fonduri, și-a exprimat îngrijorarea pentru faptul că nu și-a putut contracta rudele din insulă unde sistemele de comunicație se confruntă cu mari probleme.

“Acest uragan este cel mai puternic care a trecut prin Puerto Rico în aproape 90 de ani iar pagubele sunt cumplite, s-au pierdut vieți, nu există curent în insulă”, a declarat în limba spaniolă López, care a făcut apel la sprijinirea cu donații a inuslei Puerto Rico și regiunea Caraibelor.

Alex Rodriguez (fostul jucător de baseball) și cu mine folosim toate mijloacele necesare și relațiile pe care le avem cu lumea spectacolului, sportului și afacerilor pentru a putea obține sprijin”, a declarat artista referindu-se la iubitul său, ai cărui părinți sunt din Republica Dominicană.

Jennifer Lopez a declarat de asemenea că pregătește o activitate “specială” împreună cu fostul său soț și cântăreț de salsa, Marc Anthony, și cu ajutorul “comunității noastre latina”, la care vor participa peste 30 de artiști și sportivi pentru a sprijini zona Caraibelor.

Jennifer Lopez care donează un milion de dolari din veniturile spectacolului pe care îl susține la Las Vegas “mai multor organizații caritabile”, a declarat că oamenii din Puerto Rico “nu sunt siguri” și să aibă încredere că regiunea se va recupera. “Oameni noștri nu sunt singuri”, a spus ea, mulțumindu-i guvernatorului de New York, Andrew Cuomo.

Maria a provocat moartea a 33 de persoane în insulele Puerto Rico și Dominica, la câteva zile după trecerea unui alt uragan devastator, Irma. Puerto Rico, teritoriu american de 3,4 milioane de locuitori, este lipsit de câteva zile de electricitate, iar rețeaua de telecomunicații este distrusă aproape în totalitate.
Alte stiri din: Life Afisari - 38
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante