Acasa MagazinLife MasterChef, 29 mai: Preparate pentru turişti şi taximetrişti

MasterChef, 29 mai: Preparate pentru turişti şi taximetrişti

scris de Laurentiu Banches
861 Afisari

În penultima ediţie a emisiunii MasterChef de la ProTv, concurenţii vor trebuie să facă faţă rigorilor a două probe în deplasare, una la munte, alta în parcare.

Concurentii vor gati in varful unui munte la editia din 29 mai a emisiunii MasterChef (Foto:protv)

Cele două echipe conduse de Petru şi Liliana se vor duela în două probe cu rigori diferite, ei trebuind să gătească pentru taximetrişti şi pentru un grup de turişti aflaţi la munte. În emisiunea ce va fi difuzată, marţi, 29 mai, începând cu ora 20:30, la ProTV, pentru taximetrişti, echipele vor avea de pregatit pasta de mici, lucru care nu va fi aşa de uşor cum sună, având în vedere că vor trebui sa combine asa cum trebuie ingredientele, astfel încat să obţină cel mai bun gust, fiind obligaţi să aproximeze porţile astfel încat să ajungă pentru toţi taximetriştii, care vor trebui serviţi la timp. Taximetrista Simona, una dintre concurentele de la această ediţie a MasterChef nu a putut să îşi ascundă fericirea în momentul în care a aflat că va avea de gătit pentru această probă pentru aceştia, afrimând că „Vestea ca vom gati pentru taximetristi a fost pentru mine una dintre cele mai bune”.

Echipa care va pierde testul din parcare hipermarketului va intra marţi seara la testul sub presiune, acolo unde vor avea onoarea, dar şi dificila sarcină, să se întalneasca cu unul dintre cei mai mari şi recunoscuti bucătari, israelianul Joseph Hadad. Cu înca doi concurenţi eliminaţi în urma acestui test, cei rămaşi în competitie vor avea parte de o nouă surpriza atunci când bucataria va fi dusă pe noi culmi, tocmai la munte, acolo unde echipele vor avea de pregatit masa pentru turişti şi salvamontişti, chiar în varful muntelui, într-un peisaj care îţi taie rasuflarea.

Concurenţii care vor realiza cel mai gustos meniu adecvat zonei muntoase vor avea ocazia de a participa în Marea Finală MasterChef. Finala va fi difuzată de ProTV săptămâna viitoare în zilele de 4 şi 5 mai, marţea şi miercurea, începând cu ora 20:30.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult