Acasa MagazinLife MasterChef, 8 mai: Cât de bine cunosc concurenţii peştii

MasterChef, 8 mai: Cât de bine cunosc concurenţii peştii

scris de Laurentiu Banches
575 Afisari

La ediţia MasterChef de marţi, 8 mai, care va fi difuzată de ProTv de la ora 20:30, concurenţilor li se pregătesc noi surprize la “Cutia Misterelor” şi la testul sub presiune.

MasterChef, 8 mai: Presiunea e din ce in ce mai mare (foto:ProTV)

Concurenţii rămaşi în competiţia MasterChef vor trebui să înfrunte din nou necunoscutele Cutiei Misterelor la ediţia din 8 mai, sperând să obţină imunitatea pentru testul sub presiune. La capătul celor 60 de minute în care vor avea de gătit un preparat numai cu ingredientele aflate în cutie, cel care va reuşi să îi impresioneze cel mai mult pe cei 3 membrii ai juriului, se va bucura nu numai de imunitate, dar va putea alege preparatul de carne pe baza căruia se găteşte la proba a doua a MasterChef-ului.

Cu cât înainteaza în competitie, cu atât este mai greu pentru concurenţi să se descurce cu  presiunea. Concurenţii care nu vor impresiona la această probă vor avea de înfruntat dificultăţile destului de presiune, de recunoaştere a ingredintelor. De această dată, concurenţii nu vor avea de identificat condimente, ci mai multe tipuri de peşti şi crustacee din sortimentele expuse. Proba a demonstrat încă de la prima apariţie că poate produce mari surprize, iar la fel ca atunci şi acum şortul de la MasterChef va fi pus în joc.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult