Acasa MagazinLife MasterChef,15 mai: Cine nu te-ar putea transforma în vegetarian (Video)

MasterChef,15 mai: Cine nu te-ar putea transforma în vegetarian (Video)

scris de Laurentiu Banches
822 Afisari

La testul sub presiune din ediţia din 15 mai a emisiunii MasterChef de la ProTV, concurenţii au avut de gătit un preparat 100% vegetarian pentru a scăpa de eliminare.

Fructele si legumele care le-au dat batai de cap concurentilor (foto: captura ProTV)

După eşecul din proba de la restaurant, unde nici una din echipe nu a reuşit să obţină profit, membrii ambelor echipe au fost supuşi testului sub presiune, la întoarcerea în bucătăria “MasterChef”. Astfel, deşi echipa albastră a obţinut un rezultat mai bun la proba din restaurant, faptul că nu au obţinut profit, a fost fatal pentru trei membri ai echipei, Alex Cârţu, Bogdan Lupoiu şi Iris Lungu, preparatele vegetale ale acestora nereuşind să impresioneze cei trei juraţi.

Din numeroasele fructe şi câteva legume primite la testul sub presiune, concurenţii au avut de gătit două farfurii, din care doar una putea să fie desert. După terminarea timpului alocat acestei probe, au curs şi comentariile, dar şi eliminările. Cele mai bune farfurii au fost considerate cele ale lui Petru Buiuca, în timp ce Alex Cârţu şi Bogdan Lupoiu au fost rugaţi să părăsească competiţia, împreună cu Iris Lungu, care a reuşit să îi enerveze serios pe juraţi. În competiţia pentru titlul de “MasterChef” şi premiul cel mare de 50.000 de euro au mai rămas doar 11 concurenţi care vor avea de trecut şi săptămâna viitoare de probe care mai de care mai dificile la emisiunea difuzată de ProTV.


m.c. 15.5.2012 -p5- www.emisiuni.net de staycu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult