Acasa MagazinLife MasterChef, 15 mai: Concurenţii vor găti la un restaurant bucureştean

MasterChef, 15 mai: Concurenţii vor găti la un restaurant bucureştean

scris de Laurentiu Banches
483 Afisari

În ediţia din 15 mai a emisiunii „MasterChef” de la ProTV, concurenţii vor întâlni noi dificultăţi gătind pentru clienţii unui restaurant din Bucureşti.

Concurentii MasterChef vor gati pentru un restaurant (foto: captura ProTV)

Problemele pentru concurenţii rămaşi în competiţia „MasterChef” nu vor începe în bucătăria restaurantului, ci mult mai devreme, la cumpărături. Fiecare dintre ei va avea de umblat după ingredientele necesare pentru alcătuirea meniului şi va trebui să se încadreze într-un buget limitat. Apoi, la restaurant, ambele echipe vor trebui să îşi aleagă reprezentanţii pentru sala de mese, care să se ocupe de ipostaza de ospătar.

Va fi cu siguranţă ceva nou şi mai dificil decât munca de la nuntă sau de la cantină, pentru concurenţii „MasterChef”,  care vor trebui să facă liste peste liste să aleagă bucatele pe care le vor prepara în funcţie de specificul restaurantului, care să se încadreze într-un buget alocat.

Cel care săptămâna trecută a fost desemnat şef de echipă, Alexandru Petricean a afirmat că „proba asta mi se pare iadul în bucătărie, o să fie nervi, tensiune, timp limită”. Şi membrul juriului, Florin Dumitrescu a subliniat dificultatea acestei probe: „Aici nu se mai pune problema doar de a găti contra cronometru, aici ai în faţă clienţi adevăraţi care sunt în postura de a plăti sau nu preparatul”. După această probă grea din restaurant va urma întoarcerea în bucătăria “MasterChef”, unde se va desfăşura testul sub presiune care la ediţia din 15 mai, le rezerva atăt concurenţilor, cat şi telespectatorilor ProTV noi surprize şi eliminări.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult