Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
China, cel mai mare creditor al SUA | Cele mai relevante kitsch-uri româneşti | Un pacient a cântat la chitară în timp ce era operat pe creier | Rogozin amenință România | Secretele trecerii în rezervă a şefului STS

Păpuşarul Jim Henson şi Muppet Show la Google Doodle

Scris de :     2011-09-24 16:12

Google aniversea 75 de ani de la naşterea lui Jim Henson. Păpuşarul Jim Henson a avut un uriaş succes cu Muppet Show, un program de televiziune britanic. Personajele serialului sunt o serie de păpuşi denumite Muppets. Multe dintre păpuşile le lui Jim Henson  au fost realizate în colaborare cu echipa serialului Sesame Street. 

Păpuşarul Jim Henson şi Muppet Show la Google Doodle

Google aniversează 75 de ani de la naşterea lui Jim Henson

Walt Disney Pictures a lansat in această  vară, un nou trailer pentru următoarea lor producţie, The Muppets. Filmul, regizat de James Bobin, scenariul fiind scris de Jason Segel şi Nicholas Stoller, va avea premiera pe 23 Noiembrie 2011 şi are o distribuţie formată din Emily Blunt, John Krasinski, Zach Galifianakis, Amy Adams, Selena Gomez, Neil Patrick Harris, Ed Helms, Jason Segel, Jack Black, Danny Trejo. Alături de îndrăgitele păpuşi vor juca actori şi cântăreţi celebri, precum Emily Blunt, Billy Crystal, Lady GaGa şi Jean-Claude Van Damme.

Personajele din Muppets Show, papusile lui Jim Henson – Kermit, Miss Piggy, Big Bird, Oscar Grouch, Elmo, Zoe, Bert, Ernie, Cookie Monster, Grover, Abby Cadabby si contele Count von Count au fost inventata de papusarul Jim Henson,  prin unirea a doua cuvinte englezesti: marionettes (marionete) si pupets (papusi). Lansat in anul 1969, Sesame Street este unul dintre cele mai lungi seriale de televiziune, fiind difuzate peste 4.100 de episoade, in 38 de sezoane. Serialul a ramas in amintirea tuturor pentru personajele sale, Muppets.

The Muppets al  lui Jim Henson este considerat si in momentul actual un serial-fenomen absolut fabulos care ne-a bucurat copilaria si sigur ne-ar bucura si acum daca s-ar gandi vreo televiziune sa il redifuzeze. Numai pentru simplul fapt ca a creat niste personaje legendare intrate direct in constiinta publicului (cine nu a auzit de Kermit broscoiul,purcelusa Piggy,Gonzo,Fozzie,cei doi mosi de la balcon si toti ceilalti), ca sa nu mai vorbim de umorul fenomenal,special-guest-starurile invitate la fiecare episod,nume mari ale acelei perioade si nu numai (Elton John,Liza Minelli,Johnny Halliday si multi,multi altii).
Alte stiri din: Life Afisari - 855
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Prognoza METEO. Vremea se va răci în toată ţara Citeste
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii