Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Viitor sumbru - mai puțini și mai bătrâni | Testamentul politic al lui Corneliu Coposu | Iadul de la Institutul Marius Nasta (galerie foto) | Criza de pe piața muncii | Avertisment pentru toți românii care retrag bani de la bancomat

Regina Elisabeta a II-a era să fie împuşcată din greşeală

Scris de :     2017-01-05 23:03

Un militar din Garda regală a luat-o pe regina Elisabeta a II-a, care obișnuiește să se plimbe noaptea în jurul Palatului Buckingham, drept un intrus și a fost cât pe ce să tragă asupra ei, scrie joi huffingtonpost.fr, care citează o informație apărută în The Times.

Britain's Queen Elizabeth II,

Pentru că nu s-a întâmplat nimic grav, povestea este acum una care provoacă zâmbete, scrie portalul. Potrivit The Times, care vorbește despre “cel mai ciudat incident regal”, regina Elisabeta a II-a era cât pe ce să fie împușcată mortal, dar nu de un terorist sau de un dezechilibrat, ci chiar, accidental, de unul dintre membrii Gărzii de la Palatul Buckingham.

Cotidianul britanic a relatat miercuri că incidentul s-a produs în jurul orei 03.00 dimineața între regină, căreia îi place să facă plimbări nocturne în jurul Palatului Buckingham, și acest militar.

Văzând o siluetă care se apropia în întuneric, despre care credea că este un instrus, bărbatul ar fi strigat: “Cine-i acolo?”

Apoi, dându-și seama că era chiar regina Elisabeta a II-a în persoană, el ar fi adăugat: “Doamne, Maiestatea Voastră, era cât pe ce să trag asupra dumneavoastră”.

Regina, care și-a păstrat simțul umorului, i-ar fi răspuns: “Nu-i nimic. Data viitoare, vă voi suna în prealabil, ca să nu fiți obligat să mă doborâți”.

Fără legătură cu această întâmplare, Palatul Buckhingham a anunțat joi că își va modifica orarul pentru schimbarea Gărzii din rațiuni de securitate. Începând cu 16 ianuarie, ceremonia se va derula în zile fixe — lunea, miercurea, vinerea și duminica — și va începe cu jumătate de oră mai devreme, respectiv la ora locală 11.00.
Alte stiri din: Life Afisari - 133
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante