Acasa MagazinLife Restaurant românesc în top 10 cele mai bune din Europa Centrală şi de Est

Restaurant românesc în top 10 cele mai bune din Europa Centrală şi de Est

scris de L.M.
923 Afisari

În cadrul evenimentului Dining Guide Food Show de la Budapesta au fost anunţate cele 10 finaliste ale concursului care va da, la sfârşitul anului, numele celui mai bun restaurant din Europa Centrală şi de Est.

Dining Guide Food Show

Dining Guide Food Show

La concursul realizat de revista gastronomică Dining Guide au participat mai multe restaurante din regiunea balcanică. Procesul după care au fost alese finalistele a fost destul de elaborat – acestea au fost mai întâi propuse de expert gourmet din ţara respectivă şi apoi testate de un juriu internaţional care le-a notat în funcţie de calitatea ingedientelor, tehnologia şi creativitatea din bucătărie, ambianţă, prezentare şi servicii.

Gala Dining Guide Food Show

Gala Dining Guide Food Show

Lista include nume ca Enoteca Uno din Sofia, Bulgaria, La Degustation Boheme Bourgeoise din Praga, Valsabbion de pe coasta adriatică a Croaţiei, La Rotisserie din Varşovia, Chateau Visz din Ungaria, Zaplet din Belgrad, Camouflage din Bratislava, Pri Lojzetu din Slovenia şi Muzedechanga din Istanbul. Din topul celor 10 face parte şi restaurantul Heritage din Bucureşti.

1 comentariu

Ciu Huhu 06-06-2011 - 14:51

Poporul roman e muritor de foame, multumita lichelelor portocalii care l-au dus la sapa de lemn, si astora le arde de concursuri cu mincaruri scumpe si opulente!

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult

BREAKING NEWS