Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Raport oficial: Încălzirea globală va devasta omenirea până în 2050 | Ce decizii s-au luat la Adunarea generală a Fundației Colegiului Național de Apărare | Marea familie FRFK | 5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business?

Retragere cu scandal la Vocea României. De ce se plânge Lavinia VIDEO

Scris de :     2011-11-08 18:19

Smiley se va prezenta cu singurul trio din competitie la Vocea României de marti, 8 noiembrie, difuzata de la ora 20:15 pe ProTV.

Smiley are doar un trio la Vocea Romaniei

Lavinia Simina Valcan, concurenta pe care a ales-o in echipa lui la “Auditiile pe nevazute” a renuntat la concurs, Smiley a fost nevoit sa formeze pentru etapa “Confruntarilor” un trio, din care va elimina un singur concurent. Lavinia Valcan a explicat pentru cancan.ro motivele care au făcut-o să iasă din emisiunea de la ProTV, imediat după ce fusese aleasă de Smiley în echipa sa. “Nu am dorit să mai continui pentru că am considerat că nu mă pot exprima ca artist. Formatul emisiunii m-a făcut să renunţ deoarece am avut de ales între două melodii care, cred eu, nu mi se potriveau deloc. Am încercat să-i conving pe producători să mă lase să aleg o altă piesă, dar nu au avut timp să asculte”, a explicat Lavinia.

Potrivit fostei concurente de la “Vocea României“, filmările pentru show au început în cursul verii, ea renunţând, de fapt, la emisiune la începutul lunii septembrie. “În septembrie, când au început pregătirile pentru a doua fază, i-am anunţat că nu mai vreau să particip”, a precizat ea. “Am semnat, probabil voi plăti daune pentru acest gest, dar nu puteam merge mai departe”, a mai spus Lavinia.

O misiune dificila vor avea si ceilalti antrenori pentru ca etapa eliminatorie a Confruntarilor continua si trebuie sa se desparta de concurentii din echipele lor. Fiecare dintre cei care urca in ringul de la “Vocea Romaniei” este insa extrem de hotarat sa mearga mai departe, asa ca telespectatorii vor avea parte de un show muzical extraordinar unde se vor duela unele dintre cele mai bune voci ale tarii.
Alte stiri din: Life Afisari - 6,650
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante