Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Romania dansează – marea finala. Cine este câştigătorul ?

Scris de : L.M.     2013-05-19 20:30     2 comentarii

CRBL a facut un anunt care a umplut de bucurie inimile fanilor: trupa SIMPLU se va reuni in marea finala live “Romania Danseaza”, difuzata duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Romania dansează   marea finala. Cine este câştigătorul ?  life

Telespectatorii decid castigatorul „Romania Danseaza” duminica, 19 mai, la Antena 1

Piticu, Taz, Omu Negru, Bebico si CRBL vor fi din nou impreuna, dupa 13 ani de la infiintarea trupei. RomaFest, Gabriel Cocos, Raluca si Tudor, 1st Class, Irina Tarau, Trouble Crew, Kult Vibe, Andreea Popescu, Freakquency, fratii Adrian, Trupa As si Adrian si Tatiana vor lupta mai aprig ca oricand sa demonstreze ca merita sa castige marele premiu in valoare de 50.000 de euro.

De aceasta data, votul suprem revine publicului, care va decide marele castigator al primului sezon „Romania Danseaza”. Dupa sase editii de preselectii, in care cei mai buni dansatori din Romania s-au intrecut in numere de dans spectaculoase si trei semifinale incarcate de emotie si pasiune pentru dans, duminica aceasta „Romania Danseaza” isi desemneaza castigatorul.

Mihai Bendeac abia asteapta marea finala: „Ce se va intampla pe scena Romania Danseaza pe 19 mai, cu certitudine, va fi memorabil. Este fara precedent, indiferent despre care show de talente vorbim, un asemenea nivel de performanta scenica. Am convingerea ca acest concurs va genera o emulatie incredibila ani de-a randul. Pentru ca e realizat de o echipa incredibila: de la montaj, regie, pana la ultimul cameraman. Sa fie Dans!”.
Alte stiri din: Life Afisari - 9,679
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. PACAT DE PREZENTATOR…CARE AFIRMA LA UN MOMENT DAT: ” VA SPUN DECAT ATAT…” ; OAMENI BUNI , CHIAR NU MAI STIE NIMENI LIMBA ROMANA IN TARA ASTA? DECAT CERE O COMPARATIE, CORECT ESTE: VA SPUN DOAR ATAT…
    CONCLUZIA: AJUNGE LA TELEVIZOR , SPECTACOLE SI ALTE EMISIUNI, CINEVA CARE ARE PROBLEME DE CULTURA GENERALA, GRAMATICA, PROBLEME, DE ALTFEL, ELEMENTARE. TRIST !

  2. Eu vroiam sa castige Irina Tarau pentru ca si eu fac balet si stiu cat de greu este.Mai ales pe poante.

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Cod Galben de inundații, prelungit până vineri. Lista județelor afectate Citeste