Acasa MagazinLife Romanii au talent. Andrei Andronachi a vrut sa faca o magie cu “pasarica” Andrei (video)

Romanii au talent. Andrei Andronachi a vrut sa faca o magie cu “pasarica” Andrei (video)

scris de L.M.
881 Afisari

Andrei Andronachi, magicianul de la Românii au talent, a prezentat în semifinala 4 de la Românii au talent sezonul 3, un număr de magie în cadrul căruia a scos din măneci mai multe pahare cu băuturi, pe care le-a oferit juriului, dar şi o sticlă de vin.

Andrei Andronachi nu s-a calificat în finala Românii au talent sezonul 3

Andrei Andronachi nu s-a calificat în finala Românii au talent sezonul 3

Apoi, a scos un ou din batistă şi a „teleportat” batista în buzunar. La final, Andrei Andronachi s-a făcut că „dezvăluie” trucurile la care a apelat, însă a păcălit din nou juriul şi publicul, folosind „praf magic invizibil”. Ultimul truc al lui Andrei Andronachi , tânărul de 29 de ani din Cahul, a fost să scoată un pahar de vin din propriul pantof şi să savureze băutura.

Despre prestaţia lui Andrei Andronachi la Românii au talent sezonul 3 semifinala 4, Mihai Petre a declarat: „Am mai văzut pe ici, pe colo nişte chestii căzând, dar le-a acoperit bine. Atuul tău este că eşti super-haios, iar graiul nu face decât să te ajute. Eşti fermecător, eşti un personaj”.Andra a declarat despre Andrei Andronachi de la Românii au talent sezonul 3 semifinala 4: „Accentul tău e deosebit, pari un om cu suflet bun, ştii să faci spectacol”. Despre Andrei Andronachi de la Românii au talent şi prestaţia sa din sezonul 3 semifinala 4, Andi Moisescu a spus: „Marele tău talent nu e felul în care execuţi trucurile, ci felul în care le prezinţi. Ăsta e farmecul tău”.

Andrei Andronachi este pasionat de magie si a venit in semifinala de la Romanii au talent cu un numar haios. Moldoveanul a facut in preselectii show cu soricelul lui Mihai Petre, iar acum a fost tentat sa faca ceva si cu “pasarica” Andrei. Tanarul a scos pahare pline si sticle din maneca, dar Mihai Petre l-a dat de gol: “De unde stateam eu s-a vazut cum iti cadeau diverse, dar nu conteaza” Magicianul in varsta de 29 de ani, Andrei Andronachi a adus cateva numere de magie cu o moneda si cu o sticla de vin. Spectacolul pe care l-a aratat la „Romanii au talent” a fost cu totul special, tanarul proiectant oferind juriului cate un pahar de suc scos din … maneca.

În urma prestaţiei de la Românii au talent semifinala 4Andrei Andronachi nu s-a calificat în finala românii au talent sezonul 3, din 10 mai, după ce a pierdut votul juriului în duelul cu Classic Beat Orchestra.

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult