Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO) | Horoscop 2019. Bani, sănătate, dragoste, carieră | Incident între un avion militar rus şi unul american deasupra Mării Negre (video)

Românii au talent-câştigătorul ia 120.000 de euro

Scris de :     2011-04-25 17:27

Pro TV va transmite luni, în a doua zi de Paşti, începând cu ora 20.30, în direct din Studiourile MediaPro din Buftea, finala concursului “Românii au talent“.

Romanii-au-talent-finala

Romanii au talent-cine va castiga 120000 de euro_

Concurenţii

care intră în finală sunt Narcis Iustin Ianău, trupa Ballance, soţii Luca, Ţuţu Adrian, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, Cosmin Agache, Rebeca Neacşu, Valentin Dinu, Valentin Luca şi Medea.

Premiul cel mare, în valoare de 120.000 de euro, va ajunge la concurentul care va strânge cele mai multe voturi primite din partea publicului, atât pe parcursul celor două săptămâni de votare, cât şi în timpul emisiunii.
Invitaţii speciali ai serii vor fi Loredana şi Damian Drăghici.

Cei 12 fericiţi finalişti vor trece prin emoţii de foc pe scena de la “Românii au talent” când vor trebui să impresioneze publicul cu talentul lor pentru a câştiga marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Vezi aici videoclipurile şi cum îţi poţi susţine concurenţii preferaţi!
Alte stiri din: Life Afisari - 496
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante