Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Poșta Română: cărți poștale personalizate direct de pe telefon | Armata britanică trimite Typhoon-ul în România | Aşa ar putea arăta EXTRATEREŞTRII (video) | Structura anului școlar 2017 - 2018 | Băsescu îi dă la temelie lui Kovesi

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz (video)

Scris de :     2017-03-04 00:16

Show-ul Romanii au talent este locul in care putem respira aerul tonic al talentului, este locul incarcat de energii pozitive, emotii, incurajari, sperante si visuri marete.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz (video) life

Fang Shuang

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Vineri, telespectatorii au aflat care este cel de-al doilea concurent care merge direct in semifinala! Fara urma de indoiala, acesta este cel mai surprinzator Golden Buzz al sezonului sapte. De data aceasta, Smiley si Pavel Bartos au fost cei care au decis soarta in concurs a unui concurent.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. “Revelatia sezonului” – Fang Shuang – Interpreteaza melodia “Copacul”

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Fang Shuang este originar din China, insa in acest moment locuieste in Bucuresti. Tanarul traieste in Romania de 10 ani si are o iubita ardeleanca, pe care intentioneaza sa o ia de sotie.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Fang a recunoscut ca si-ar fi dorit sa participe la sezoanele anterioare Romanii au talent, insa a crezut ca, nefiind cetatean roman, acest lucru nu era permis.
Cele mai tari momente din show-ul “Romanii au talent” sunt aici – VIDEO

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Pentru preselectiile Romanii au talent, Fang a ales sa interpreteze celebra melodie “Copacul”. Vocea concurentului i-a fermecat pe toti cei prezenti in sala. In momentul in care tanarul a cantat refrenul, publicul s-a ridicat in picioare, iar aplauzele si uralele s-au auzit din toate colturile salii.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Membrii juriului Romanii au talent au fost pur si simplu fermecati de modul in care Fang reuseste sa interpreteze una dintre cele mai indragite melodii romanesti.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Emotia transmisa de Fang s-a simtit chiar si in culise, acolo unde Smiley si Pavel Bartos l-au ascultat fascinati.

Romanii au talent. Fang Shuang, Copacul si Golden Buzz. Andra si Andi Moisescu au urmarit in picioare momentul lui Fang, iar cu doar cateva secunde inainte sa isi incheie prestatia, Smiley si Pavel Bartos au apasat Golden Buzz-ul.
Alte stiri din: Life Afisari - 1,159
Recomandarile Editorilor
Comentarii

decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii