Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Peroanele improvizate ale liniei 41, extrem de periculoase | A fost descoperită „gena nemuririi”. Oamenii nu ar fi chiar nemuritori, dar ar putea trăi câteva mii de ani | 28 de persoane internate in urma deratizarii din Timisoara, 12 copii | Primele informaţii despre firma care a făcut deratizarea în blocurile din Timişoara | Cât costă brazii de Crăciun în 2019?

Senzaţional! Domnul Dan-OTV a îmbulinat-o cu mama Elodiei!

Scris de :     2011-01-18 18:24

Mama Elodiei Ghinescu a formulat plângere la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) împotriva postului de televiziune OTV, solicitând ca acesta să înceteze să difuzeze corespondenţa electronică a fiicei sale şi să-şi ceară scuze public pentru cele prezentate, informează Agerpres.

“În seara zilei de 28.10.2010, pe postul de televiziune OTV, în emisiunea ‘Dan Diaconescu Direct’, jurnalistul Ioan Spânu a prezentat emailurile aparţinând Elodiei Marilena Ghinescu, intrând în viaţa intimă a fiicei mele, fără acordul meu, ea fiind dispărută, iar soţul acesteia, pe nume Cioacă Constantin Cristian, fiind principalul suspect în dispariţia acesteia, nu avea dreptul să-şi dea acordul pentru a face publică poşta electronică a Elodiei, se arată în plângerea înaintată de mama Elodiei Ghinescu, care a fost discutată în şedinţa CNA de marţi.

Emilia Ghinescu afirmă că fiica sa a fost o avocată respectabilă, o mamă care îşi iubea enorm copilul, iar prin aspectele pe care OTV le-a relatat, “a denigrat-o, i-a violat poşta electronică.

Analizând aspectele semnalate, membrii Consiliului Naţional al Audiovizualului au decis să trimită scrisoare de atenţionare postului de televiziune OTV.
Alte stiri din: Life Afisari - 87
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Fenomene meteo severe în România. Prognoza meteo pentru București Citeste