Acasa MagazinLife Spaniolii se vor putea plimba gratuit cu vaporaşul în Herăstrău.

Spaniolii se vor putea plimba gratuit cu vaporaşul în Herăstrău.

scris de Laurentiu Banches
65 Afisari

Cu ocazia finalei Europa League, ALPAB a anunţat că în zilele de marţi, miercuri şi joi, plimbările cu vaporaşul pe lacul Herăstrău vor fi gratuite.

Plimbari gratuite cu vaporase pe Herastrau (foto:vaporase.forumotion.net)

Astfel, după gratuităţile oferite la începutul lunii cu ocazia zilei de 1 mai, bucureştenii, dar şi turiştii se vor putea bucura iar de plimbări gratuite pe cele 5 vaporaşe înscrise în program. Conform mediafax, între 8 şi 10 mai, în intervalul 10:00 – 20:00, vizitatorii Parcului Herăstrău vor putea să se îmbarce de la Debarcaderul Central pe una din navele Aurora, Bucur, Băneasa, Dâmboviţa, Otopeni, a căror capacitate totală însumează 430 de locuri.

Directorul general al Administraţiei Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB), Radu Popa, a anunţat că “Bucureştiul este gazda unui eveniment de angervură, motiv pentru care oferim atât suporterilor străini ai celor două echipe de fotbal Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, cât şi publicului larg, posibilitatea de a se relaxa cu vaporaşul pe Lacul Herăstrău”. Cea de-a 3-a finală Europa League din istorie, va avea loc pe 9 mai, pe stadionul Naţional Arena, începând cu ora 21:45.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. OK Mai mult