Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Universul subteran din Beijing | Calendarul fiscal 2017 | Creierul se micșorează în timpul somnului | Un ”continent pierdut” a fost descoperit sub insula Mauritius | LEACURI DIN NATURĂ: Turmericul

Testament, Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte

Scris de :     2013-07-01 16:16

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte. Sora lui Sergiu Nicolaescu susţine că fratele ei nu a vrut să fie incinerat şi cere intervenţia Bisericii Ortodoxe Române în sprijinul solicitării sale de anulare a testamentului marelui regizor.

Testament, Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte life

Testamentul lui Sergiu Nicolaescu. A cerut să fie înmormântat creştineşte

Iolanda Nicolaescu este revoltată că nu a primit niciun ban din averea fratelui său şi o acuză pe Dana, cumnata ei, că i-a “tăiat” banii de medicamente şi mâncare.

Potrivit România TV, sora lui Sergiu Nicolaescu a depus la tribunal şi o dovadă din testamentul semnat de regizor. “Las soţiei mele Nicolaescu Daniela toate bunurile mele mobile şi imobile prezente şi viitoare ce se vor găsi în patrimoniul meu la data decesului meu, instituind-o legatar universal. O rog pe legatara mea să mă îngrijească aşa cum a făcut-o şi până acum şi să mă înmormânteze după datinile creştineşti. Aceasta este voinţa mea şi doresc să fie respectată întocmai”, este fragmentul cu ajutorul căruia speră Iolanda Nicolaescu să i se facă dreptate, ea spunând practic că fratele său nu a dorit să fie incinerat, aşa cum a susţinut soţia sa.
Alte stiri din: Life Afisari - 1,185
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii