Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

Vanghelion 2013 – Cine cântă şi cât costă biletul

Scris de : A.B.     2012-12-27 20:12     6 comentarii

Artiştii Anastacia şi David Bisbal se vor număra printre soliştii care vor veni în România pentru a cânta în noaptea de 31 decembrie, la Revelionul organizat de primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, la pavilionul central al Romexpo.

Vanghelion 2013 – Cine cântă şi cât costă biletul life

Romexpo - Vanghelion - Revelion 2013

Anastacia este o cântăreţă şi compozitoare din Statele Unite care a avut succes cu melodiile sale în Europa, Australia, Noua Zeelandă, Asia, Africa de Sud şi America de Sud, primind mai multe discuri de platină chiar cu albumul de debut, intitulat “Not that Kind”, în timp ce David Bisbal este un cântăreţ spaniol care a vândut mai mult de cinci milioane de discuri în Spania şi America.

La petrecerea de la Romexpo vor cânta şi artişti români, printre aceştia numărându-se Horia Brenciu, Andreea Bănică, Connect R, Alex Velea, Smiley, Ruby, dar şi trupele Voltaj şi Direcţia 5. De asemenea, cei care îşi vor petrece noaptea dintre ani la Romexpo îi vor putea asculta pe artişti consacraţi de muzică populară românească. Petrecerea va începe la ora 19.30 şi se va termina dimineaţa la 5.00 sau la 6.00 cu “Periniţa”.

La eveniment va fi prezent, în calitate de amfitrion, şi primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie.El le va oferi invitaţilor, la miezul nopţii, un spectacol de artificii. Meniul serii şi al nopţii dintre ani va fi unul tradiţional românesc, dar va avea şi “inflexiun” din alte gastronomii, urmând a fi selecţionat din trei variante prezentate de către companiile de catering. Nu vor lipsi tortul festiv şi şampania de la miezul nopţii.

Un bilet la Revelionul organizat la Romexpo costă 100 de lei, iar petrecerea va fi transmisă în direct de postul B1Tv. La petrecere sunt aşteptate 6.500-6.600 de persoane.
Alte stiri din: Life Afisari - 2,974
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. [...] va fi transmisa în direct de postul B1Tv. La petrecere sunt asteptate 6.500-6.600 de persoane.ziua Posted in Diverse« Descoperirea care schimba tot ce stiam despre Iisus Hristos. “Confuzia [...]

  2. ia mai lasat oana, de la mizil, ceva parale si pentru vanghelion ?

  3. Foarte interesant revelionul va fi transmis de televiziunea lui Basescu B1 sa mai zica lumea ca PSD ul nu mai face si caritate cu televiziunile lui basescu

  4. pe mine ma intereseaza de unde pot cumpara bilete pentru Vanghelion.

  5. va rog spuneti-mi de und imi pot cump bilegte la vanghelion as dori si eu 3 bilete va rog dati-mi un e mail cu respect diana

  6. Sunt interesat de 2 bilete pentru Vanghelion 2013.
    Daca aveti bilete in plus, va rog sa ma contactati la adresa de email: faxfax49@yahoo.com

    La multi ani !

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed