Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028 | Cât alcool au băut românii în 2016 | Tabelul onorariilor minime ale avocaţilor | Cum arată Nicole Kidman la 50 de ani (foto)

Viva Mamaia. Imnul staţiunii, lansat de Mazăre şi Loredana VIDEO

Scris de :     2013-05-02 13:32

Viva Mamaia. Imnul staţiunii Mamaia a fost lansat oficial, miercuri seară, într-un club, de primarul Constanţei, Radu Mazăre, Loredana şi rapper-ul Cabron, interpreţi ai melodiei care se doreşte a fi hit-ul sezonului estival.

Viva Mamaia. Imnul staţiunii, lansat de Mazăre şi Loredana

Viva Mamaia. Imnul staţiunii, lansat de Mazăre şi Loredana

Alături de Loredana, nonconformistul primar al Constanţei a urcat pe scenă costumat în salvamar, stilul anilor ’50, însoţit de mai multe tinere care purtau aceeaşi vestimentaţie. “Tot ceea ce facem noi aici este rezultatul unui efort comun al nostru, al Loredanei, anul acesta, al patronatului – hotelieri, proprietari de cluburi, de restaurante, al asociaţiei de promovare Litoral“, a afirmat primarul Constanţei, apreciind modul profesionist de a munci al Loredanei. “Am plecat pe la 4,30 de pe plajă de la filmarea clipului, ea la 8,00. Toţi dansatorii erau leşinaţi de oboseală, iar Lori tot spunea ‘nu-i bună dubla asta, mai trage o dată'”, a povestit edilul.

Loredana a susţinut că l-a “descoperit” pe Radu Mazăre drept cel mai “cool” primar din toată lumea şi că la fel ca el ar trebui să fie toţi edilii, transmite Agerpres. Referitor la promovarea litoralului românesc, Radu Mazăre a precizat că aceasta nu se poate face cu fonduri europene din cauza master-planului pentru turismul ţării noastre care a fost făcut necorespunzător de fosta guvernare.

“De un an de zile de când s-a schimbat guvernul nu am reuşit să cheltuim un euro din banii europeni pentru promovarea litoralului. Şi asta pentru că în master-planul de turism al României, care a fost adoptat acum doi ani de zile, litoralul a fost şters. S-a considerat că nu reprezintă o destinaţie turistică. Şi sunt bani europeni, mai sunt vreo 50 de milioane de euro, dar care pe promovare nu se pot cheltui”, a explicat primarul Constanţei.
Alte stiri din: Life Afisari - 1,290
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii