Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
România, ameninţată de Stat Islamic (video) | Cine aduce vodca Beluga în România | LEACURI DIN GRĂDINĂ: Semințele de muștar | Am fost şi eu şef... | Aplicații absurde pentru dispozitive mobile

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta (video)

Scris de :     2012-10-03 00:35

Vocea Romaniei va fi, probabil, pentru elevul Laurian Manta punctul de plecare intr-o frumoasa cariera muzicala. “Ma trezesc cantand, cant si in timpul orelor, muzica e viata mea – nu ma vad facand altceva!” marturiseste deschis Laurian Manta, un elev de 16 ani care a venit la “Vocea Romaniei” increzator in talentul lui.

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta (video) life

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta

Vocea Romaniei, editia a doua va avea nevoie de o noua scena. De ce? Pai Laurian a spus ca “Vreau sa rup scena in doua!”, sigur pe sine, inainte sa intre sa-si faca numarul. A cantat piesa “Je suis malade” si a intors toate scaunele antrenorilor si a smuls ropote de aplauze – minute in sir – din sala. “Cand m-am intors si l-am vazut, am zis “au, au”!” a recunoscut Loredana. Moga a incercat sa-l atraga in echipa lui cu sinceritatea-i binecunoscuta: “Sincer, ai o voce atat de buna incat o sa faci treaba buna pe oricare dintre noi ai alege!“.

Vocea Romaniei si Laurian Manta -  Brenciu, insa, a facut spectacol, ca de obicei. “Eu sunt un mare fan al muzicii frantuzesti!” a inceput antrenorul , care vede in Laurian “un alt tip decat prototipul vedetei moderne universale”. Strategia lui Brenciu a fost cea castigatoare.  “Laurian, o sa plangi in pumni dupa decizia asta“, a glumit Loredana. “Stii cum se zice la noi in Moldova? Hoasca batrana! Cum ai luat tu copilul ala….” a mai comentat Lori catre Brenciu, dupa ce concurentul a plecat de pe scena concursului Vocea Romaniei.
Alte stiri din: Life Afisari - 3,362
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Opinii
 
Dezbateri
 
Politica
 
Magazin
 
Revista Presei
 
Stiinta-IT
 
Aroma de vinil
 
Poza Veche
 
Bancul zilei
 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
stiri nationale sport
stiri interesante stiinta
it
social primarii
anchete dosare
politica