Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
China, cel mai mare creditor al SUA | Cele mai relevante kitsch-uri româneşti | Un pacient a cântat la chitară în timp ce era operat pe creier | Rogozin amenință România | Secretele trecerii în rezervă a şefului STS

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta (video)

Scris de :     2012-10-03 00:35

Vocea Romaniei va fi, probabil, pentru elevul Laurian Manta punctul de plecare intr-o frumoasa cariera muzicala. “Ma trezesc cantand, cant si in timpul orelor, muzica e viata mea – nu ma vad facand altceva!” marturiseste deschis Laurian Manta, un elev de 16 ani care a venit la “Vocea Romaniei” increzator in talentul lui.

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta

Vocea Romaniei si vocea de aur a lui Laurian Manta

Vocea Romaniei, editia a doua va avea nevoie de o noua scena. De ce? Pai Laurian a spus ca “Vreau sa rup scena in doua!”, sigur pe sine, inainte sa intre sa-si faca numarul. A cantat piesa “Je suis malade” si a intors toate scaunele antrenorilor si a smuls ropote de aplauze – minute in sir – din sala. “Cand m-am intors si l-am vazut, am zis “au, au”!” a recunoscut Loredana. Moga a incercat sa-l atraga in echipa lui cu sinceritatea-i binecunoscuta: “Sincer, ai o voce atat de buna incat o sa faci treaba buna pe oricare dintre noi ai alege!“.

Vocea Romaniei si Laurian Manta –  Brenciu, insa, a facut spectacol, ca de obicei. “Eu sunt un mare fan al muzicii frantuzesti!” a inceput antrenorul , care vede in Laurian “un alt tip decat prototipul vedetei moderne universale”. Strategia lui Brenciu a fost cea castigatoare.  “Laurian, o sa plangi in pumni dupa decizia asta“, a glumit Loredana. “Stii cum se zice la noi in Moldova? Hoasca batrana! Cum ai luat tu copilul ala….” a mai comentat Lori catre Brenciu, dupa ce concurentul a plecat de pe scena concursului Vocea Romaniei.
Alte stiri din: Life Afisari - 3,382
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Eclipsă totală de Soare în SUA pe 21 august 2017 (live video) Citeste
decebal tower
birouri zona decebal
apartamente zona decebal
apartamente lux unirii
apartamente de lux unirii
apartamente 2015 unirii
apartamente noi 2015 unirii
birouri noi 2015 unirii