Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact    Autentificare
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro

X Factor. Diana Hetea a facut show desi era racita

Scris de : L.M.     2011-12-11 11:01     5 comentarii

Desi s-a plans de o raceala, Diana Hetea a reusit sa faca un show exceptional la gala X Factor.

X Factor. Diana Hetea a facut show desi era racita life

Diana Hetea la X Factor

Diana Hetea a impresionat sambata seara atat publicul, cat si juriul, interpretand ultimul hit al lui Lady Gaga, “Alejandro“, ales de catre fani. Insa se pare ca o raceala netratata, de care s-a si plans in culise, i-a cam ingreunat putin prestatia, vocea ei parand ragusita.

Insa cum un artist adevarat stie intotdeauna sa ascunda micile probleme neprevazute, Diana Hetea s-a descurcat impecabil la X Factor, datorita timbrului vocal puternic si melodios.

Diana Hetea a reusit sa interpreteze senzational, la X Factor, o alta piesa potrivita pentru atitudinea sa,”We found love“, aleasa special de catre mentor.
Alte stiri din: Life Afisari - 1,268
Articole similare

Comentarii

Ziuaveche.ro nu-si asuma responsabilitatea juridica pentru parerile exprimate in rubrica "Comentarii"

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele
  1. nu a fost corect…sunt curioasa sambata daca Diana va canta,ar fi frumos sa nu sa vedem oare Paula isi va cere scuze fata de Irina?….sper sa inteleaga

  2. Ai mare dreptate Paula a gresit enorm si ce daca Irina este tanara si are tot viitorul in fata asta nu era un motiv sa fie eliminata. Diana daca nu ia permis vocea sa cante asta e trebuie sa-ti asumi si niste riscuri in viata.
    Paula mi-ai schimbat total impresia despre tine, ai fost partinitoare, sper sati ceri scuze in fata publicului si mai ales in fata irinei si a lui Mihai.
    Pacat emisiunea aceasta imi reda linistea interioara si o urmaream cu placere.

  3. Nu a facut Paula nici-o gresala ca decis sa ramana in continuare Diana Hetea caci ori cum Irina nu se compara cu Diana Hetea ca daca Irina ramanea iesea afara duminica viitoare iar Diana daca isi recupereaza vocea este cea mai buna dintre toti chiar si decat Alin Vaduva.

  4. imi pare foarte rau ca nu a cantat Diana la duel…dar nici nu putea sa riste. Nu cred ca se astepa sa treaca de acest duel. Oricum, o voce de exceptie, o voce magica, o femeie superba. Sper ca, intr-o buna zi, sa am ocazia sa cumpar un bilet la un spectacol cu Diana. Mult succes si sa ai o viata frumoasa. Si, te rog, nu pune la suflet toate comentariile rautacioase.

    • Nu e vorba de risc.Nu putea fizic sa cante nici daca ar fi vrut,nu avea voce deloc.Intr-adevar,Diana e cea mai buna voce din concurs!

- comentariile sunt grupate cate 10 per pagina
- cele mai recente sunt afisate ultimele

Comments are closed


Avertisment ANM: Ploi și vijelii ȋn toatǎ țarǎ. Vezi cȃnd! Citeste