Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
Martin Scorsese va preda un curs de cinematografie, ce va fi difuzat pe internet | PESTE 60 DE ANI... | Dilema automobilistului român - drum național vs. autostradă (FOTO) | LEACURI DIN NATURĂ: Volbura | Cine va organiza Jocurile Olimpice din 2024 şi 2028

Cum arată Nicole Kidman la 50 de ani (foto)

Scris de :     2017-08-30 22:50

Are 50 de ani și încă mai poate. Nicole Kidman este subiectul uneia dintre cele mai sexy coperte de reviste cu ea, din ultima vreme, și anume cea a publicației australiene Stellar, ediția de august.

Ședința foto cu actrița care a împlinit 50 de ani în luna iunie ne-o arată pe divă purtând o rochie creată de Alexander Perry, pe care vedeta o poartă chiar și pentru cadrele din piscină.

În textul care însoțește shootingul, Nicole vorbește despre îmbătrânire și despre cum a afectat-o schimbarea prefixului.

Celebra actriţă din Cetatea Filmului este subiectul ediţiei de august a publicaţiei australiene Stellar.

Şedinţa foto cu actriţa care a împlinit 50 de ani în luna iunie ne-o arată pe divă purtând o rochie creată de Alexander Perry, pe care vedeta o poartă chiar şi pentru cadrele din piscină.

În interviul acrodat aceleiaşi publicaţii, Nicole vorbeşte despre îmbătrânire şi despre cum a afectat-o schimbarea prefixului.

„Mă gândesc că este viaţa mea şi mă bucur foarte mult că am 50 de ani. Odată ce ajungi la o vârstă anume, cam asta se întâmplă cu aniversările zilelor de naştere. Nu am dat o petrecere uriaşă. Am vrut doar să fiu cu familia mea. A venit şi sora mea cu copiii ei şi cumnatul meu, mi-au fost aproape Keith Urban şi fetele mele. Am vorbit prin Skype cu mama mea deoarece ea nu a putut să ia avionul până la noi. Am mers eu la ea şi am organizat o mică petrecere cu ea şi prietenii mei cei mai apropiaţi. Asta a fost tot. Ceva foarte simplu.”
Alte stiri din: Lumea femeilor Afisari - 227
Recomandarile Editorilor
Comentarii

 
Abonare newsletter
Mai cititi si ...
Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante