Acasa   ·   Echipa ZiuaVeche.ro   ·   Contact   
Ziuaveche.ro pe Facebook  Ziuaveche.ro pe Twitter  RSS - Ziuaveche.ro  Abonare Newsletter - Ziuaveche.ro
5 motive pentru care rujurile mate sunt cele mai indicate pentru plaja | Mediul de afaceri începe să se rarefieze. Tu cu cine faci business? | Bolile românilor și criza din spitale | Cu ce riscuri se confruntă omenirea (raport oficial) | China a ajuns pe partea întunecată a Lunii (VIDEO)

Topul celor mai bine plătite top-modele din lume

Scris de :     2014-08-19 20:33

Gisele Bündchen domină topul celor mai de succes top-modele. Potrivit Forbes, brazilianca rămâne cel mai bine plătit model din lume, pentru cel de-al optulea an consecutiv.

Gisele Bündchen, cel mai bine plătit top-model.

Ea a câștigat 47 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, datorită contractelor cu firme de renume precum Chanel, H&M și Carolina Herrera.

Pe locul al doilea, la o considerabilă distanță, se află Doutzen Kroes și Adriana Lima, fiecare cu câte opt milioane de dolari. Ambasadoare a mărcii L’Oréal Paris, top-modelul olandez Doutzen Kroes se poate mândri cu contractele semnate cu Calvin Klein, Emilio Pucci și Miu Miu, în timp ce Adriana Lima, originară din Brazilia, a obținut venituri importante din colaborarea cu Maybelline și Desigual.

Poziția următoare — cu încasări de câte șapte milioane de dolari — este ocupată de Kate Moss, Kate Upton, Miranda Kerr și Liu Wen.
Alte stiri din: Life, Magazin Afisari - 52
Recomandarile Editorilor
Comentarii

Intresting articles
auto moto
wierd stories
Science
vacante